Time Bender Experience
zaterdag 25 januari

Prijs:
Prijs voor deze 2-daagse workshop is € 197,00 per persoon. inclusief dinner/lunch en thee, koffie, water en lekkers

Website:
www.tantrischverwennen.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantrische Liefde & Extase

2-daagse Tantra workshop Liefde 2.0 & Extase voor (gel) stellen

Za 25 januari & za 29 februari
zo 15 maart & zo 26 april
zat 16 & zo 17 juni

Bij deze 2-daagse workshop staat centraal "Ontdekken en Ervaren" Het verlangen naar een romantische en sensuele liefde in een relatie is diepgeworteld. Hoe komt het nu dat zo weinig relaties het geheim hebben gevonden om de liefde levendig te houden. In deze Tantra workshop willen we jullie op deze vraag een antwoord geven. Ontdek samen de Tantrische liefde, en ervaar wat het stromen van de levensenergie met je doet.

In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen kennis met de Tantrische liefde en massage.

De eerste dag laten we jullie de Tantrische liefde ontdekken. Wat is nu het verschil met seks? Jullie doen samen mooie Tantrische oefeningen en leren het eerste deel aan van de populaire Tantrische Kashmir massage.

Tijdens de tweede dag gaan we naast het Tantrisch masseren ook kijken naar de seksuele energie in ons lichaam. Naast het aanmaken van het knuffelhormoon oxytocine bij het masseren, gebeurt er tijdens Neo Tantrische oefeningen veel meer in ons lichaam.

Tantra is een mooie manier voor stellen om hun liefdesleven een nieuw leven in te blazen. Het ziet seksuele energie als een prachtige manier om intimiteit in je relatie terug te brengen. Zowel intimiteit met je partner als met je eigen lichaam.

Intimiteit en sensualiteit.
Je leert grenzen stellen, verkennen en je kunt ontdekken dat in een veilige omgeving een diepgaande verbinding met jezelf en je partner mogelijk is. Er vinden sensuele oefeningen met je partner plaats, maar beslist geen intiem, geen seksuele handelingen en niet orgasme geri

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 25 januari 2020
13:00-21:30
Tweede dag za 29 februari 2020


Time Bender Experience