Intuïtie & Persoonlijke kracht
26 januari en 26 oktober

Prijs:
Kosten zijn €150,00 per stel. De dag is inclusief koffie, thee en diner en tussendoor hapjes met fruit kazen etc. Eén stel graag als één persoon aanmelden en informatie over tweede persoon (man/vrouw) vermelden in opmerkingen veld.

Website:
www.purenature.nl


Rode tantra voor stellen

Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion

Helene Baayen en Jan Tromp van Pure Nature Passion gaan op initiatief van DJOJ tweemaal een praktische cursus van één dag over tantra organiseren. Helen en Jan hebben een nuchtere en vooral praktische kijk op tantra. Makkelijk toepasbare tips en oefeningen kunnen een bijdrage leveren aan meer verbinding in je relatie en een intensere seksualiteit.

Deze dagen zijn alleen voor stellen en er wordt alleen met de eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden. Er vinden seksuele oefeningen plaats maar beslist geen intiem, geen inwendige handelingen en niet orgasme-gericht. Dit om een veilige en duidelijke setting te creëren.

We besteden aandacht aan ademhaling, bekkenbodemspieren en natuurlijk doen wij onze zintuigenreis. We kleden de ruimte sfeervol aan op dezelfde manier zoals we dat ook op het tantra festival doen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 26 januari 2019
12.00-22.00
za 26 oktober 2019
12.00-22.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Cursus Feng Shui
Over de trainer
Helene Baayen
Pure Nature Passion


Mobiel:0652541001
www.purenature.nl
info@purenature.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Single Avonden - Slow Dating Faciafit Pure Dance Eva Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Sjamanistisch Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Tantra, bewust in contact Intuïtie & Persoonlijke kracht Stargate workshops Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Je ruimte innemen, improvisatietheather Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Basiscursus Ontspanningsmassage Cursus Feng Shui Tantra festival 10 november Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans Reis naar de rijkdom in jezelf


Basiscursus Ontspanningsmassage