Genietavond, elke week op donderdag
zaterdag 26 oktober

Prijs:
Kosten zijn €150,00 per stel. De dag is inclusief koffie, thee en diner en tussendoor hapjes met fruit kazen etc. Eén stel graag als één persoon aanmelden en informatie over tweede persoon (man/vrouw) vermelden in opmerkingen veld.

Website:
www.purenature.nl


Rode tantra voor stellen

Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion

Helene Baayen en Jan Tromp van Pure Nature Passion gaan op initiatief van DJOJ tweemaal een praktische cursus van één dag over tantra organiseren. Helen en Jan hebben een nuchtere en vooral praktische kijk op tantra. Makkelijk toepasbare tips en oefeningen kunnen een bijdrage leveren aan meer verbinding in je relatie en een intensere seksualiteit.

Deze dagen zijn alleen voor stellen en er wordt alleen met de eigen partner gewerkt. Er kan en mag bloot gewerkt worden. Er vinden seksuele oefeningen plaats maar beslist geen intiem, geen inwendige handelingen en niet orgasme-gericht. Dit om een veilige en duidelijke setting te creëren.

We besteden aandacht aan ademhaling, bekkenbodemspieren en natuurlijk doen wij onze zintuigenreis. We kleden de ruimte sfeervol aan op dezelfde manier zoals we dat ook op het tantra festival doen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 26 oktober 2019
12.00-22.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Ecstatic Summer Djoj
Over de trainer
Helene Baayen
Pure Nature Passion


Mobiel:0652541001
www.purenature.nl
info@purenature.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Boeddha Festival 9 febr Open Dagen op 31 augustus & 1 september Kidsstatic Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen Non-dualiteit Cursus Ontspanningsmassage Bewust Ondernemers Netwerk Café Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni One Tribe Biodanza zomeravonden Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos Succes Biodanza met Monique Sajet Fascia: anders dan anders Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Playful Abundance Tantra workshop Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag


Boeddha Festival 9 febr