Boeddha Festival 9 febr
zaterdag 9 november

Prijs:
Het festival kost € 55,- een eventueel diner kost € 10 extra.

Website:
www.tantratraining.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantra Festival

Het Tantra Festival is een jaarlijks terugkerende unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van tantra, biodanza, e.d. zoals die op dit moment in Nederland gegeven worden.

Het festival biedt kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshops heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Wel houden alle begeleiders er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Er zijn 36 workshops in acht zalen. De afgelopen jaren was het festival uitverkocht met 260 deelnemers en 40 trainers. De inschrijving start om 11.45 uur, de eerste workshop is van 13.00 uur tot 14.45 uur, de tweede van 15.15 tot 17.00 uur. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is het diner. De volgende workshops zijn van 19.00 uur tot 20.45 uur van 21.15 uur tot 23.00.

Het festival wordt georganiseerd door Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden. Jan zal samen met Caroline ook twee workshops geven. Het programma wordt verder gevuld door zowel bekende als minder bekende namen uit de Nederlandse wereld van tantra, en mogelijk ook enkele buitenlandse tantratrainers.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 november 2019
11.30-23.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Genietavond, elke week op donderdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Ecstatic Summer Djoj Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos Succes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Boeddha Festival 9 febr Genietavond, elke week op donderdag Cursus Ontspanningsmassage Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop Reis naar de rijkdom in jezelf Kidsstatic Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Stemexpressie met Marius


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag