Stargate workshops
zaterdag 9 november

Prijs:
Het festival kost € 55,- een eventueel diner kost € 10 extra.

Website:
www.tantratraining.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantra Festival

Het Tantra Festival is een jaarlijks terugkerende unieke kans om kennis te maken met de verschillende vormen van tantra, biodanza, e.d. zoals die op dit moment in Nederland gegeven worden.

Het festival biedt kennismaking en inspiratie, maar ook op vernieuwing en verdieping. Een kans om te proeven van de verschillende vormen van tantra en dergelijke. Dat betekent ook dat de sfeer en de inhoud van de workshops heel verschillend kan zijn. Soms is het meer gericht op spiritualiteit en meditatie, soms meer op intimiteit en seksuele energie, soms beide. Wel houden alle begeleiders er rekening mee dat het een laagdrempelige dag is waar iedereen ontspannen mee kan doen met de activiteiten.

Er zijn 36 workshops in acht zalen. De afgelopen jaren was het festival uitverkocht met 260 deelnemers en 40 trainers. De inschrijving start om 11.45 uur, de eerste workshop is van 13.00 uur tot 14.45 uur, de tweede van 15.15 tot 17.00 uur. Van 17.00 uur tot 19.00 uur is het diner. De volgende workshops zijn van 19.00 uur tot 20.45 uur van 21.15 uur tot 23.00.

Het festival wordt georganiseerd door Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden. Jan zal samen met Caroline ook twee workshops geven. Het programma wordt verder gevuld door zowel bekende als minder bekende namen uit de Nederlandse wereld van tantra, en mogelijk ook enkele buitenlandse tantratrainers.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 november 2019
11.30-23.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Buitengewoon Djoj Non-dualiteit Pure Dance | De Vijf Ritmes Single Avonden - Slow Dating Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Kidsstatic Reis naar de rijkdom in jezelf Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni One Tribe Biodanza zomeravonden Playful Abundance Tantra workshop Stargate workshops Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag DansKlank dagen Stoelyoga - Yoga voor iedereen Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Masterclass Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Moeiteloos Succes Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Ecstatic Summer Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Waar je Hart is, is je Thuis 29 september


Genietavond, elke week op donderdag