Ecstatic Dance (orginal)
25 apr en 9+16+18 mei en 22 jun

Prijs:
Workshop € 75,00. Avondcursus € 250 / € 125. Tantrafestival € 55,00.

Website:
www.tantratraining.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantra

Tantra trainingen door Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid. Dan wordt seksualiteit een sacraal, heilig gebeuren waarin een diepgaande verbinding met jezelf, een partner en het hogere mogelijk is.

Veel mensen worstelen met hun verlangen, in hun leven en in hun relatie. Het verlangen moet zo snel mogelijk bevredigd worden, of je kunt je verlangen juist niet goed voelen. Dat leidt tot strijd in relaties, gedoe over zin of geen zin. Door in een tantrische meditatie bewust te worden van de beweging van het uitreiken en terughouden, wordt het mogelijk een balans te bereiken waarin het verlangen verstilt en tegelijkertijd extatisch en meditatief voelt. Zo kun je leren dat er een middenweg van het verlangen is, waarin niets moet en alles mogelijk is. Je kunt leren genieten van het verlangen. Dit is gebaseerd op het boeddhistische inzicht dat begeerte lijden veroorzaakt en verlangen een ervaring van verlichting kan zijn.

We doen in de workshop geen seksuele handelingen, maar werken met ademhalingstechnieken zoals de inner flute en andere tantrische rituelen.

De workshops zijn zowel voor singles, stellen als mensen die een relatie hebben en alleen komen.

Nieuw boek: Tantra, het geheim van de liefde.

Meer informatie en inschrijven zie onze website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 25 april 2019
19:30-22:00
Tantra avondcursus, 10 avonden
do 9 mei 2019
19:30-22:00
Tantra avondcursus, 10 avonden
do 16 mei 2019
19:30-22:00
Tantra avondcursus, 10 avonden
za 18 mei 2019
10:30-21:00
Festival tantrische relaties
za 22 juni 2019
10:30-17:00
Tantra, het grote geheim van de liefde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reis naar de rijkdom in jezelf One Tribe Biodanza zomeravonden
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Bewust Ondernemers Netwerk Café Stoelyoga - Yoga voor iedereen DansKlank dagen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos Succes Playful Abundance Tantra workshop Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Biodanza met Monique Sajet Buitengewoon Djoj Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden Stargate workshops Stoelyoga - Masterclass Kidsstatic Genietavond, elke week op donderdag Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Single Avonden - Slow Dating


Moeiteloos Succes