Pure Dance Eva
22 sep en 10 nov en 15 dec

Prijs:
Workshop € 75,00. Avondcursus € 250 / € 125. Tantrafestival € 55,00.

Website:
www.tantratraining.nl

Link naar inschrijven/betalen


Tantra

Tantra trainingen door Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden.

Nieuw: nu ook avondcursus, ook voor gevorderden.

Tantra is een spiritueel bewustwordingsproces, waarin je leert om aanwezig te zijn in je seksuele energie, emoties en denkpatronen, zonder iets te verdringen of iets te moeten uitleven. In dit proces is het mogelijk de energie van de passie te transformeren naar liefde, mededogen en spirituele openheid. Dan wordt seksualiteit een sacraal, heilig gebeuren waarin een diepgaande verbinding met jezelf, een partner en het hogere mogelijk is.

Veel mensen worstelen met hun verlangen, in hun leven en in hun relatie. Het verlangen moet zo snel mogelijk bevredigd worden, of je kunt je verlangen juist niet goed voelen. Dat leidt tot strijd in relaties, gedoe over zin of geen zin. Door in een tantrische meditatie bewust te worden van de beweging van het uitreiken en terughouden, wordt het mogelijk een balans te bereiken waarin het verlangen verstilt en tegelijkertijd extatisch en meditatief voelt. Zo kun je leren dat er een middenweg van het verlangen is, waarin niets moet en alles mogelijk is. Je kunt leren genieten van het verlangen. Dit is gebaseerd op het boeddhistische inzicht dat begeerte lijden veroorzaakt en verlangen een ervaring van verlichting kan zijn.

We doen in de workshop geen seksuele handelingen, maar werken met ademhalingstechnieken zoals de inner flute en andere tantrische rituelen.

De workshops zijn zowel voor singles, stellen als mensen die een relatie hebben en alleen komen.

Meer informatie en inschrijven zie onze website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 22 september 2018
10:30-17:00
Workshop Tantra het verlangen naar verbinding
za 10 november 2018
11:30-23:00
Tantra festival
za 15 december 2018
10:30-17:00
Hoe Tantra je liefdesleven kan verrijken

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reading en Healing Basis en verdieping Playful Abudance
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Sjamanistisch Festival Cursus Feng Shui Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Tantra, bewust in contact De ontdekking van het ware zelf Tantra festival 10 november Intuïtie & Persoonlijke kracht Playful Abudance Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Spieren in Balans


Improvisatietheather, Speel je vrij