Open Dagen 5 & 6 januari 2019
3 november en 8 december

Prijs:
€65,- per dag. Koffie/Thee/Lunch is inbegrepen, diner na afloop kost 10 euro extra en te betalen aan de bar.

Website:
www.wildeziel.nl

Download informatie

Playful Abundance

In de Playful Abundance workshops onderzoeken we onszelf en het leven door te spelen. We spelen met adem en tantrische levenskracht. We spelen met de verhalen van onze mind, de problemen en oordelen, en we spelen samen. Spelen = helen. Spelen is ook leren. Bijvoorbeeld hoe je vrijer en intenser leeft of meer kunt genieten.

Wanneer we spelen, geven we ruimte aan het onschuldige in onszelf, luisteren we naar de zuivere impulsen in ons lichaam en leren we vertrouwen op ons innerlijke weten. Net als bij jonge dieren, is er om te kunnen spelen een veilige, afgebakende setting nodig, maar ook net voldoende uitdaging om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.
Ons vertrekpunt is onderzoeken vanuit het besef dat je een goddelijk, heel en schitterend wezen bent, met een wilde, pure kern.

Wij, Janine en Mark ontwikkelden Playful Abundance vanuit jarenlange ervaring met Empowerment en Tantra. We verdiepen ons steeds meer in de basis ervan, die meer dan duizend jaar geleden gelegd is in India en Tibet.
Laat je inspireren door thema's: Het Wilde Weten; Seks & het Universum; De Guru in jezelf; Dansen met de dood...

Alles over het leven komt aan bod: speels, met relativerende humor, liefdevolle compassie en focus. We gebruiken wat werkt en wat we leuk vinden: (Tantra) meditatie, yoga, dans, drama, adem, contact, klank en beweging.

Elke workshop heeft een eigen thema. Zie PDF voor 8 september of de website van Wilde Ziel

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 3 november 2018
09:30-17:30
Seks en het Universum
za 8 december 2018
09:30-17:30
De Guru in jezelf

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De ontdekking van het ware zelf Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance Eva Basiscursus Ontspanningsmassage Leren los laten, Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans De ontdekking van het ware zelf Reading en Healing Basis en verdieping Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Sjamanistisch Festival Tantra, bewust in contact Tantra festival 10 november Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops Faciafit Improvisatietheather, Speel je vrij Je ruimte innemen, improvisatietheather Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Non-dualiteit Playful Abudance


Playful Abudance