Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
21 september en 16 november

Prijs:
€65,- per dag. Koffie/Thee/Lunch is inbegrepen, diner na afloop kost 10 euro extra en te betalen aan de bar.

Website:
www.wildeziel.nl

Download informatie

Playful Abundance Tantra workshop

Playful Abundance Tantra workshops van Wilde Ziel ism Centrum Djoj in Rotterdam op 13 april, 14 september en 16 november 2019:

Dit zijn heerlijke, los te volgen, Tantra dagen in Rotterdam. Voor singles en stellen, voor beginners en gevorderden.

Wat zou er gebeuren als je je concepten, methoden, spirituele paden en oordelen tijdelijk loslaat? Als je nou eens niet van je pad af bent, omdat er gewoon geen pad bestaat? Als je niet meer verlicht hoeft te worden, omdat je zo al geboren bent? En als je voor niets of niemand meer je best hoeft te doen?

Wij, Janine en Mark ontwikkelden Playful Abundance op TANTRA geïnspireerde workshops vanuit jarenlange ervaring met Empowerment en Tantra.

Ons vertrekpunt is jezelf ervaren en onderzoeken vanuit het besef dat je een goddelijk, heel en schitterend wezen bent, met een wilde, pure kern.

Onze workshops zijn erop gericht om die energie in jezelf helemaal te voelen, elkaar te supporten en te versterken, voor je persoonlijke groei en het welzijn van iedereen. Het gaat dus niet over seks, maar over spirituele energie waar je seksuele energie deel van uitmaakt. En hoe je door die energie je hele wezen kan transformeren, zodat je je hele potentieel kan leven. Dat is een prachtig, fascinerend en liefdevol proces!

Laat je inspireren door onze thema's: Het klapperend deurtje naar verlichting, Het Wilde Weten; Het Seksend Universum; De Guru in jezelf; Dansend met de dood...

Alles over het leven komt aan bod: speels, met relativerende humor, liefdevolle compassie en focus.

We gebruiken wat werkt en wat we leuk vinden: Tantra, meditatie, yoga, dans, drama, adem, contact, klank en beweging. Programma, thema's en meer info zie PDF.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 21 september 2019
10:00-17:30
za 16 november 2019
10:00-17:30


One Tribe Biodanza zomeravonden