Sensual tantric lifestyle
Prijs:
€ 65,00 per persoon per dag. Koffie/Thee is inbegrepen. Diner 10,- (betalen aan de bar bij Djoj)

Website:
www.wildeziel.nl/tantra-dagen

Download informatie

Tantradag: Tantrische relaties

Lijkt het je fijn om meer bij jezelf te komen door tantrische liefde en compassie?
Wil je leren hoe je door afgestemde aanraking, meditatie en adem, verdieping van je spiritualiteit kunt ervaren? Zie je ernaar uit om ook eens je natuurlijke, wilde kracht te onderzoeken? Ontdek meer over jezelf tijdens de Divine Tantra dagen van Wilde Ziel. Dit zijn maandelijkse verdiepingsdagen op Zaterdagmiddag + avond, in Amsterdam en Rotterdam.

We beginnen met een workshop – aansluitend diner en ritual playground in de avond. In de middag ga je eerst meer over Tantra leren in Yoga oefeningen, zachte afgestemde aanraking, meditatie en ademhaling. Daarna dineren we met elkaar. In de avond gaan we onze ervaring verdiepen met massage, dans en andere rituelen. Het zijn veilige, begeleide dagen, zonder seksuele handelingen.

Ontdek wat Tantra zegt over spirituele, tantrische relaties, seksualiteit, extase en communicatie. Ontmoet je patronen, emoties en (her)vind je vuur.

Voor wie is Divine Tantra?
Dit is echt iets voor jou als je wilt genieten van het leven. Als je wilt ervaren dat afgestemd contact met anderen, sensuele aanraking en naaktheid je dichter brengen bij je pure staat van zijn, je wilde ziel. Waardoor je ontvankelijker wordt voor spirituele, extatische energie uit de bron van je bestaan, die universeel is.
De dag is voor iedereen die zich ervan bewust is dat zachte, spirituele, tantrische energie ontstaat als je bereid bent om je helemaal open te stellen, als onderdeel van je zelfonderzoek. Dat is je open stellen voor de oefeningen, maar ook voor elkaar als mens. Je bent van harte welkom als je die intentie hebt.

LEES SVP DE PDF DOOR VOOR JE JE AANMELDT


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag