Genietavond, elke week op donderdag
Prijs:
€35,00 p.p.

Website:
www.sprense.net


the Art of Connecting

‘In the beginning is you, in de middle is you, and in the end is you’.

Dit is een workshop waar de verbinding centraal staat. De verbinding met jezelf en van daaruit de verbinding met de ander en de groep.
Je begint altijd bij jezelf en eindigt ook altijd weer bij jezelf.
Jij blijft het middelpunt en vandaaruit word je uitgenodigd te verbinden met de ander.
Te ervaren waar je grenzen liggen. Je grenzen van buitenaf, je grenzen van binnenuit, opgelegde of aangenomen grenzen, onbekende grenzen misschien.
Op een speelse en bewuste manier kun je ervaren hoe je daarin kunt bewegen. Hoe je je grenzen kan ervaren als een energie of een luchtstroom alsof jij in een ballon zit en als de ander ertegenaan komt de lucht zich verplaatsen kan.
Je kunt aanraken en aangeraakt worden in afstemming met je aandacht, je handen, je ogen, je gedachtes. Liefdevolle strelingen geven en ontvangen. De workshop is zoveel mogelijk in stilte om meer naar binnen te gaan en de connectie te maken met je eigen sensaties.

Het is een manier om te verzachten, op te laden, te ontladen.
Samenkomen is helend op vele niveaus. Te bewegen in een krachtige menselijke energie, kan je vleugels geven. Maakt het vuur in je wakker. In contact met anderen worden ook stofjes aangemaakt waar we ons goed door gaan voelen. De belangrijkste daarvan is oxytocine, ook wel ‘knuffelhormoon’ genoemd.
Oxytocine zorgt ervoor dat we ons socialer gaan gedragen, ons fijner voelen, stress wegzakt, onze bloeddruk lager wordt.

Je bent welkom als je op een afgestemde manier wilt connecten. Je de grenzen van jezelf durft en kunt aangeven, de grenzen van de ander respecteert.
Deze workshop is met kleding.
meer info: www.sprense.net


Ecstatic Dance (original)