5 ritmes dansreis
3 en 4 maart

Prijs:
€ 620,- voor 4 weekends (evt. in delen te betalen)

Website:
www.taoworks.nl/tree-life-0-2

Download informatie

Taoïsme/Sjamanisme

'Tree of Life 2.0'

De Levensboom is een symbool voor diverse culturen om de menselijke verbinding met de aarde (wortels) en de hemel (kruin) weer te geven. In oosterse tradities zijn er drie krachtcentra (tantiens) die kenmerkend zijn voor deze verbinding.

Gedurende 4 weekenden gaan wij de kwaliteit van de 3 tantiens verkennen en hun kracht versterken. Beginnend met de aarde (onderste tantien), het tweede weekend ons midden, het hartcentrum en in het derde weekend de hemelse verbinding. Weekend vier geeft een integratie van alle drie gebieden.

Het wordt een moderne vorm van onderzoek, waarin oude technieken zoals de interne alchemie en sjamanistische beoefeningen gecombineerd zijn met huidige psychologische en wetenschappelijke inzichten. Uit ervaring van onze eerdere jaartrainingen kiezen wij deze keer bewust voor weekend bijeenkomsten in plaats van dagen. Het geeft ieder meer ruimte voor verdieping, verwerking en contact. Op dat het een krachtige en levendige boom mag worden. De 4 weekenden vormen een geheel, wij gaan daarom uit van deelname aan de hele reeks. De weekenden zijn toegankelijk voor mensen met of zonder ervaring.

Weekend 1 Hoe neem ik mijn plek in de wereld in?
Weekend 2 Relaties in de flow?
Weekend 3 Mijn beweging in het universum / zo binnen zo buiten
Weekend 4 Alignemt / De grote lijn

4 weekenden Taoïsme/Sjamanisme

Datum
Tijd
Extra info
za 3 maart 2018
10:00-17:00
zo 4 maart 2018
10:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
5 ritmes dansreis Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Over de trainer
Birgit Haberkamp
Taoworks


Telefoon:0644560642
www.taoworks.nl
bihab@wxs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Beleef je lijf festival 24 maart Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Change - Live Your Dream