Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
dinsdag 11 september

Prijs:
€ 15,-

Website:
www.taoworks.nl


Kennismakingsles Healing Tao

In deze les maak je kennis met basis Qi Gong. Ik geef een overzicht over de taoïstische kosmologie en hoe je de Tao kunt cultiveren en ik begeleid je in een taoïstische meditatie.

Ik zal ook ingaan op de inhoud van de module A verdiepingstraining die de week erop begint. Als je nog geen ervaring hebt met de Healing Tao Trainingen, dan is voor het instromen in deze training van 12 weken een privéconsult nodig. Je kunt hiervoor contact met me opnemen info@taoworks.nl of na afloop van de kennismakingsles een afspraak maken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 11 september 2018
19:45-21:45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Faciafit Stargate workshops
Over de trainer
Birgit Haberkamp
Taoworks


Telefoon:0644560642
www.taoworks.nl
bihab@wxs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Je ruimte innemen, improvisatietheather Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Pure Dance Eva Intuïtie & Persoonlijke kracht Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Adem & Spieren in Balans Faciafit Improvisatietheather, Speel je vrij Cursus Feng Shui Reading en Healing Basis en verdieping Sjamanistisch Festival Playful Abudance Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Tantra, bewust in contact


Ecstatic Dance (original)