Anders Avondje Uit
1 en 15 december

Prijs:
€ 255,-


Fusie van de vijf elementen 2

In de fusie technieken versterken we de dantien (ons onderste energiecentrum in de buik) met de energieën van de 8 natuurkrachten (richtingen). We fuseren de energieën uit de organen, klieren, zintuigen en de energie van de negatieve emoties tot één harmonieus geheel. De balans en harmonie die we zo verkrijgen in ons innerlijk universum stelt ons in staat om in contact te komen met de uitgebalanceerde en harmonieuze energieën in het externe universum. Die energieën kunnen we gebruiken voor ons individuele welzijn en onze spirituele groei.
In deze training realiseren we met de gefuseerde energie een parel van zuivere kwaliteit. Met deze parel opeen we de kringloop, het middenkanaal, de zijkanalen en het gordelkanaal, zodat de energie nog beter kan stromen door ons hele systeem en er een diepe verbinding van ons fysieke en ons energielichaam groeit.

Voor deze training is ervaring in de fusie van de vijf elementen 1 vereist.
Je kunt deze training live bij Djoj volgen en ook via Zoom. Neem contact met mij op [email protected], als je interesse hebt om de lessen via zoom te volgen.

Fusie van de vijf elementen 2

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
di 1 dec 2020
19:45-21:45
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam
di 15 dec 2020
19:45-21:45
Extra info
Hillegersberg, Rotterdam


Capoeira lessen voor Kinderen