Cursus Ontspanningsmassage
Prijs:
€10,00 incl. 1x koffie/thee, deze mogen in de zaal opgedronken worden. In verband met de sluiting van de horeca is de bar op dit moment helaas niet geopend. Overige consumpties zijn in verband met sluiting van de Horeca helaas op dit moment niet mogelijk.. Maximaal 15 minuten voor aanvang(niet eerder) van jouw workshop ben je welkom. Er worden geen kaarten aan de deur verkocht i.v.m. Covid-19. Zonder inschrijving en betaling online kunnen we je geen toegang geven!

Website:
www.djoj.nl


Anders Avondje Uit

VANWEGE DE LOCKDOWN IS INSCHRIJVING OP DIT MOMENT NIET MOGELIJK. ZODRA WE ZEKER WETEN WANNEER WE WEER OPEN MOGEN, ZETTEN WE DE INSCHRIJVINGEN WEER OPEN.

Zin in een inspirerend avondje uit? In je eentje of samen met anderen?
Al jaren organiseert Centrum Djoj maandelijks het Anders Avondje Uit.

Tijdens deze avonden kun je kiezen uit diverse workshops. De workshops worden gegeven door trainers die bij Djoj een activiteit organiseren. Je kunt op die manier kennismaken met het aanbod van de trainer en van Centrum Djoj.

De workshops zijn een soort ‘proeverij’ van wat de trainer jou te bieden heeft. Een workshop duurt 2 á 2,5 uur waardoor er ook echt tijd is om dieper op het onderwerp in te gaan en te ervaren wat het voor jou kan doen.

Er zijn in principe drie of vier activiteiten per avond op verschillende aanvangstijden.
Maximaal 15 minuten voor aanvang(niet eerder) van jouw workshop ben je welkom.
I.v.m. de Covid-19 maatregelen wordt er geen diner geserveerd.

We verwelkomen je graag op deze avonden!
Zonder inschrijving en betaling online kunnen we je geen toegang geven! Hier zijn geen uitzonderingen op mogelijk.

Als een workshop vol is, dan wordt dit hieronder vermeld.


Cursus Ontspanningsmassage