Biodanza Festival
zondag 19 mei

Prijs:
€65,-, excl. consumpties. Djoj bied de mogelijkheid om vooraf de vegetarische lunch te gebruiken, vanaf 12.00 tot 13.30 uur voor €8,-. Opgave via de website is noodzakelijk. Betaling van de lunch €8,- en consumpties doe je bij binnenkomst aan de bar van Centrum Djoj. Let op, er is GEEN pinautomaat aanwezig. Graag de lunch en consumpties contant afrekenen. Koffie/thee bij dit evenement en uitsluitend als je ook de lunch besteld €5,- voor/tijdens en na de workshop. Annulering mogelijk tot uiterlijk veertien dagen voor uitvoering. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd!

Website:
www.jangeurtz.nl


Spirituele liefdesrelatie - workshopmiddag

Over de workshop “Spirituele liefdesrelatie”
Iedereen heeft een zelfbeeld dat gebaseerd is op zelfafwijzing, en op behoeftigheid aan liefde en erkenning van buitenaf om je waardevol te kunnen voelen. Veel liefdesrelaties raken daardoor na een tijdje in een crisis en lopen stuk, of -wat erger is- komen terecht in een gezapig soort samenzijn, uitsluitend gericht op veiligheid en routine.

Maar er is een uitweg uit deze patstelling, namelijk het onderliggende probleem oplossen: de verstoorde relatie tussen jou en jezelf. Deze workshop laat zien dat je hele zelfbeeld, en dus ook je relatie, gebaseerd is op een negatief geloof over jezelf, en op je aversie voor dit negatieve geloof. Doorgaans probeer je deze diepste pijnlijke zelfafwijzing toe te dekken met allerlei zelfbeschermende patronen, en met de liefde en erkenning van anderen.

De belangrijkste leverancier van deze bevestiging is de liefdespartner. Zolang je elkaar gebruikt om maar niet je diepste zelfafwijzing te voelen, blijft je relatie een vlucht uit de werkelijkheid, en een bevestiging van de illusie van behoeftigheid. Maar zodra je kiest voor volledige eigen verantwoordelijkheid kun je je negatieve geloof over jezelf benutten als een toegang tot je meest fundamentele natuurlijke staat van zijn.

Als je een liefdesrelatie hebt, kun je deze veranderen van een obstakel in een hulpmiddel bij de ontplooiing van je natuurlijke staat. Heb je geen relatie dan kun je in deze workshop leren hoe je behoeftigheid te veranderen in autonomie, en allerlei beknellende opvattingen over relaties (het zogenaamde "relatiedenken") los te laten. Daardoor is het hebben van een relatie niet langer je levensdoel, en wordt de kans op het krijgen van een vervullende spirituele relatie juist groter.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 19 mei 2019
14:00-18:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Expression of the Art within You De AUM (Awareness Understanding Meditation)
Over de trainer
Jan Geurtz
Jan Geurtz


Telefoon:Uitsluitend via de mail
www.jangeurtz.nl/
jg@jangeurtz.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Biodanza met Monique Sajet Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Improvisatietheater Genietavond, elke week op donderdag Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei DansKlank dagen Biodanza Festival Pure Dance | De Vijf Ritmes Buitengewoon Djoj Leren los laten, Jan Bommerez Expression of the Art within You Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop Bewust Ondernemers Netwerk Café Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Pure Dance | De Vijf Ritmes Adem & Energie in balans Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen op 31 augustus & 1 september Fascia: anders dan anders


Adem & Energie in balans