Improvisatietheather, Speel je vrij
vrijdag 22 juni

Prijs:
Zes dagen € 900,- Inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachtingen. Deelname na interview (beperkt aantal plaatsen). De cursus wordt in het Engels gegeven.

Website:
www.djoj.nl


Primal Deconditioning Intensive

Een therapeutisch kindertijd de-conditionering programma dat werkt met onze basis conditionering gevormd in de eerste 7 jaren van ons leven. Onbewust vormt dit de blauwdruk van wie we worden als een volwassene.

Conditionering wordt aan ons doorgegeven door ouders, familie, leraren en de samenleving – het is aangeleerd gedrag. Het voedt alles dat vals is in ons door het behouden van een persoonlijkheid. Dat op zijn beurt ons weghoudt van het echte, essentiële en ware in ons – een plek waar we ons thuis voelen en verbonden.

Dit proces werkt door de lagen van onze persoonlijkheid die zich meestal manifesteren als onze zelfvernietigende gedragingen, verslavingen, en co-dependance problemen.

We gebruiken verschillende technieken, om ons opnieuw te verbinden met het gezonde en levende kind in ons, zodoende het vrij te maken van de hypnose van het verleden.

Uiteindelijk is het mediteren op een dagelijkse basis dat maakt dat we ongeïdentificeerd blijven van onze verwondingen, met behoud van een gezonder en vervuld leven in dit huidige moment.

Inclusief OSHO Dynamic en Kundalini Meditatie.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 juni 2018
16:00-23:30
VOL! Starts in the afternoon. Please arrive in time

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Dans de vijf Ritmes
Over de trainer
Bela Dubbelman
Living Truth - Therapie & Meditatie


Telefoon:00919890317302
Mobiel:0639884699
www.livingtruthnow.com
info@livingtruthnow.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Cursus Feng Shui Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Intuïtie & Persoonlijke kracht Tantra, bewust in contact Reading en Healing Basis en verdieping Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantric Djoj Improvisatietheather, Speel je vrij De ontdekking van het ware zelf Dans De Vijf Ritmes Sjamanistisch Festival Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Adem & Spieren in Balans


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018