Adem & Spieren in Balans
vrijdag 22 juni

Prijs:
6 dagen 2018 € 900,- Inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachtingen. Deelname na interview (beperkt aantal plaatsen). De cursus wordt in het Engels gegeven.

Website:
www.djoj.nl


Primal Deconditioning Intensive

Een therapeutisch kindertijd de-conditionering programma dat werkt met onze basis conditionering gevormd in de eerste 7 jaren van ons leven. Onbewust vormt dit de blauwdruk van wie we worden als een volwassene.

Conditionering wordt aan ons doorgegeven door ouders, familie, leraren en de samenleving – het is aangeleerd gedrag. Het voedt alles dat vals is in ons door het behouden van een persoonlijkheid. Dat op zijn beurt ons weghoudt van het echte, essentiële en ware in ons – een plek waar we ons thuis voelen en verbonden.

Dit proces werkt door de lagen van onze persoonlijkheid die zich meestal manifesteren als onze zelfvernietigende gedragingen, verslavingen, en co-dependance problemen.

We gebruiken verschillende technieken, om ons opnieuw te verbinden met het gezonde en levende kind in ons, zodoende het vrij te maken van de hypnose van het verleden.

Uiteindelijk is het mediteren op een dagelijkse basis dat maakt dat we ongeïdentificeerd blijven van onze verwondingen, met behoud van een gezonder en vervuld leven in dit huidige moment.

22 juni 2018 inkomen 16:00, ben niet te laat voor de start van het avond programma direct erna.
24-26 juni 2018 van 07:00-23:30
27 juni 2018 van 07:00-17:00
Inclusief OSHO Dynamic en Kundalini Meditatie.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 22 juni 2018
16.00-23.00
Start in de avond duurt tm 27 juni 2018

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Bela Dubbelman
Living Truth - Therapie & Meditatie


Telefoon:00919890317302
Mobiel:0639884699
www.livingtruthnow.com
info@livingtruthnow.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading en Healing Basis en verdieping Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij Stargate workshops Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Cursus Feng Shui Adem & Spieren in Balans


Basiscursus Ontspanningsmassage