Non-dualiteit
OP AFSPRAAK.
14, 19 en 21 december

Prijs:
€ 125,00 per sessie van 1,5 uur

Website:
www.provocatievetherapie.nl


Provocatieve therapie

Provocatieve therapie en coaching is een frisse en onorthodoxe manier van coachen. 

De therapeut plaagt en kietelt en heeft daar zichtbaar plezier in. Hij zegt wat hij denkt, lacht veel en laat de cliënt lachen door hem een lachspiegel voor te houden. Een provocatieve therapeut is een geweldige sparringspartner die, altijd respectvol, goedmoedig en met een vette knipoog aan de grondvesten van je beperkende patronen en overtuigingen rammelt en je als geen ander op ludieke wijze weer in beweging weet te brengen. 

De provocatieve therapeut is de moderne nar, die de koning door zijn grappen en grollen als enige de waarheid kan zeggen. Je wordt op onnavolgbare wijze door elkaar geschud en dat stelt je in staat om rigoureus korte metten te maken met ongewenste en achterhaalde patronen in je leven, waardoor groei en groeiruimte kan ontstaan.

Als je provocatieve therapeut werk ik vanuit:
Warmte en respect: de basis voor veilig contact.
Humor: dit bevordert relativering en ontlading.
Uitdaging: dit bevordert het loslaten van belemmerende gedachten- en gedragspatronen.

Alle soorten cliënten zijn bij mij welkom. Of het nu om persoonlijke problemen, relatieproblematiek of persoonlijke ontwikkelingsvragen gaat: de wens tot verandering is essentiëler dan de inhoud van de vraag. Ik nodig je graag uit voor een gesprek.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 14 december 2018
09:00-17:00
Alleen op afspraak.
wo 19 december 2018
09:00-17:00
Alleen op afspraak.
vr 21 december 2018
09:00-17:00
Alleen op afspraak.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Sprankeling voor jezelf en je kind Beleef je Lijf
Over de trainer
Jacqueline Vergeer
J. Vergeer Training Therapie Theater


Mobiel:0614350718
www.provocatievetherapie.nl
vergeerjacqueline@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Geweldloze Communicatie Festival Sprankeling voor jezelf en je kind De ontdekking van het ware zelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Basiscursus Ontspanningsmassage Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Biodanza Festival Improvisatietheater Reading en Healing Basis en verdieping Non-dualiteit Single Avonden - Slow Dating Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Buitengewoon Djoj Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Genietavond, elke week op donderdag Oud & Nieuw Celebration Bewust in Contact Reis naar de rijkdom in jezelf Beleef je Lijf Adem & Spieren in Balans Boeddha Festival 3 febr Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei


Reis naar de rijkdom in jezelf