Basiscursus Ontspanningsmassage
16+30 mei en 13+27 jun en 4 jul

Prijs:
€ 330,-

Website:
www.zijn.nu


Avondcursus Zijnsoriëntatie

Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen

Het is een hele kunst om werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan om blij te zijn met jezelf. Blij met degene die je simpelweg bent. Toch, zoals je zult begrijpen, is in vrede zijn met jezelf en wel precies zoals je op een bepaald moment bent en je je voelt, een absolute voorwaarde voor je geluk. In deze cursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk jezelf niet te bestrijden, maar om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Wat daarbij helpt, is om je gevoelens heel rustig onder woorden te brengen.

Met behulp van heel eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ga je dit leren gedurende deze avonden. Je gaat ontdekken dat als je op die manier je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf.

Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en als vanzelf op basis daarvan Zelf-Liefde. Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat juist door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, dat die ander als vanzelf blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ga je dus ontdekken dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren.

Dit alles doen we op een meditatieve basis. Meditatie speelt een belangrijke rol in de Zijnsoriëntatie. Op de goede manier ingezet is het een bijzonder krachtig hulpmiddel. Behalve met individuele meditatie zullen we ook regelmatig werken met interactieve meditatie en meditatieve dialoog.

Avondcursus Zijnsoriëntatie

Datum
Tijd
Extra info
wo 16 mei 2018
19:00-21:30
Dag 2
wo 30 mei 2018
19:00-21:30
Dag 3
wo 13 juni 2018
19:00-21:30
Dag 4
wo 27 juni 2018
19:00-21:30
Dag 5
wo 4 juli 2018
19:00-21:30
Dag 6

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Georg Hubner
Centrum Zijnsoriëntatie


Telefoon:0302621487
Mobiel:0625050076
www.centrumzijnsorientatie.nl
georg@zijn.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Je ruimte innemen, improvisatietheather Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Feng Shui Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans Reading en Healing Basis en verdieping Stargate workshops Basiscursus Ontspanningsmassage Improvisatietheather, Speel je vrij


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!