Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
19 dec en 9+23 jan en 6 feb

Prijs:
€ 330,-

Website:
www.zijn.nu


Avondcursus Zijnsoriëntatie

Avondcursus Zijnsoriëntatie door Georg Hubner (niet Yvonne Blonk)

Het is een hele kunst om werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan om blij te zijn met jezelf. Blij met degene die je simpelweg bent. Toch, zoals je zult begrijpen, is in vrede zijn met jezelf en wel precies zoals je op een bepaald moment bent en je je voelt, een absolute voorwaarde voor je geluk. In deze cursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk jezelf niet te bestrijden, maar om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Wat daarbij helpt, is om je gevoelens heel rustig onder woorden te brengen.

Met behulp van heel eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ga je dit leren gedurende deze avonden. Je gaat ontdekken dat als je op die manier je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf.

Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en als vanzelf op basis daarvan Zelf-Liefde. Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat juist door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, dat die ander als vanzelf blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ga je dus ontdekken dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren.

Dit alles doen we op een meditatieve basis. Meditatie speelt een belangrijke rol in de Zijnsoriëntatie. Op de goede manier ingezet is het een bijzonder krachtig hulpmiddel. Behalve met individuele meditatie zullen we ook regelmati

Avondcursus Zijnsoriëntatie in zes avonden

Datum
Tijd
Extra info
wo 19 december 2018
19:00-21:30
Dag 3
wo 9 januari 2019
19:00-21:30
Dag 4
wo 23 januari 2019
19:00-21:30
Dag 5
wo 6 februari 2019
19:00-21:30
Dag 6

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Geweldloze Communicatie Festival Pure Dance Eva
Over de trainer
Yvonne Blonk
Centrum Zijnsoriëntatie


Telefoon:0302621487
Mobiel:06-44088188
www.centrumzijnsorientatie.nl
yvonneblonk@zijn.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans Beleef je Lijf Sprankeling voor jezelf en je kind Biodanza Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Oud & Nieuw Celebration De ontdekking van het ware zelf Fascia: anders dan anders Single Avonden - Slow Dating Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Bewust in Contact Geweldloze Communicatie Festival Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Genietavond, elke week op donderdag Improvisatietheater Buitengewoon Djoj Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Boeddha Festival 3 febr Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Pure Dance | De Vijf Ritmes Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Pure Dance | De Vijf Ritmes Intuïtie & Persoonlijke kracht Pure Dance Eva Leren los laten, Jan Bommerez Non-dualiteit


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus