Leren los laten, Jan Bommerez
29 en 30 september

Prijs:
Privé: € 190,00 Zakelijk: € 240,00

Website:
www.centrumzijnsorientatie.nl


Tweedaagse Training Zijnsoriëntatie

In deze tweedaagse Training Zijnsoriëntatie ga je begrijpen hoe belangrijk het is jezelf centraal te stellen in je leven en hoe uitdagend dat eigenlijk is. Je gaat zien hoe je gewend bent dat niet te doen en wat dat voor effecten heeft. Hoe kun je compleet in verbinding blijven met jezelf, terwijl je in verbinding bent met een ander? Dat is één van de wezenlijke vragen waar het om gaat. De diepte van een contact met een ander wordt immers bepaald door de diepte van het contact met jezelf.

Behalve dat je meer zicht krijgt op jezelf, krijg je in deze training ook handvatten hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt, bijvoorbeeld door bepaalde vormen van persoonlijke beoefening die na deze training mogelijk worden.

Daarvoor is het ook belangrijk dat je zicht krijgt op wie jij in essentie bent en hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijt geraakt. De mate van bijvoorbeeld onzekerheid of onrust in jezelf duidt daarop. In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentie en jouw essentiële kwaliteiten zoals vreugde, kracht, liefde, schoonheid te herstellen of te verdiepen. Je krijgt oefeningen aangeboden waar je thuis mee verder kunt.

Je leert dus allerlei zijnsgeoriënteerde oefeningen kennen in deze tweedaagse training. Diverse Relatie-oefeningen krijg je aangeboden, Lichaamsgerichte oefeningen, Visualisatie, Meditatie, enz.

Deze tweedaagse training vormt ook een bijzonder goede voorbereiding op de Opleiding Zijnsoriëntatie, waaronder de professionele Coachopleiding Zijnsoriëntatie.

Tweedaagse Training Zijnsoriëntatie

Datum
Tijd
Extra info
za 29 september 2018
10:00-17:30
Dag 1
zo 30 september 2018
10:00-17:30
Dag 2

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Stargate workshops
Over de trainer
Yvonne Blonk
Centrum Zijnsoriëntatie


Telefoon:0302621487
Mobiel:06-44088188
www.centrumzijnsorientatie.nl
georg@zijn.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abudance Pure Dance Eva Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! De ontdekking van het ware zelf Stargate workshops Faciafit Sjamanistisch Festival Single Avonden - Slow Dating Improvisatietheather, Speel je vrij Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather Leren los laten, Jan Bommerez Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Tantra festival 10 november Tantra, bewust in contact Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Non-dualiteit Reading en Healing Basis en verdieping


Sjamanistisch Festival