Stargate workshops
Prijs:
€130,- per cursus. Nu tijdelijk voor de eerste serie €30,- korting

Website:
www.laloba.nu


Moonexperience

Nu tijdelijk voor de eerste serie €30,- korting tot en met 20 oktober

Met Moonexperience neem ik je mee op een ervaringsreis.
De maan met haar verschillende fasen kan een steun voor je worden in het dagelijkse leven, om meer met de stroom mee te leren gaan. De stroom die er in en om ons heen is.
Samen met andere vrouwen ga je de verschillende krachten van de maan ervaren middels rituelen, dans, stemexpressie, trancereizen en andere vormen.
We zullen ons laten inspireren door de Clanmothers zoals beschreven in “De dertien oorspronkelijke oermoeders” van Jamie Sams en gedurende een hele maancyclus verbinden met een van die kwaliteiten en die uitwerken.

Deze cursus verbindt je op een diep niveau met jezelf, elkaar en de kracht van de maan. we hebben vier keer bijeenkomen en de afsluiting is met een ritueel thuis.

Het verbinden en leven met de maan doe ik nu intensief sinds vijftien jaar en het is een anker voor me in het leven waar ik dankbaar voor ben. Ik vind het heerlijk om dit door te geven, dus voel je welkom.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Over de trainer
Thea Lucia Klinefelter
La Loba sjamanistische coaching en workshops


Mobiel:06 163 693 54
www.laloba.nu
info@laloba.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Reading & Healing 5 ritmes dansreis Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Reis naar de rijkdom in jezelf Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Dans De Vijf Ritmes Change - Live Your Dream


Genietavond