Wheel of Consent
Prijs:
€39,-

Website:
www.kernkrachtnu.nl


Het spel der tronen, een introductie in het wheel of consent

Over contact en instemming, een introductie in het Wheel of Consent.

Contact, we hebben het dagelijks. We genieten er van, verlangen er naar en worstelen er mee. Contact kan ons brengen bij onze diepste vreugde en onze grootste wanhoop.
Meestal gaan we er vanuit dat het vanzelf gaat, het klikt of het klikt niet… Maar wat nou als je veel meer invloed uit kan oefenen op contact dan je denkt? Wat nou als je meer flow, meer energie en meer plezier kunt brengen in het contact met de mensen om je heen?

Het spel der tronen is voor iedereen die inzicht wil krijgen in de patronen die hij/zij onbewust hanteert in contact met anderen.
Door met elkaar in een levend Wheel of consent te stappen zul je praktisch kennismaken met alle facetten die bij contact een rol spelen.
We gaan experimenteren met afstand en nabijheid, geven, nemen, ontvangen en toestaan én nog veel meer.

Je zal ontdekken dat je soms wel maar vaker niet op je troon zit. En wie niet op zijn troon zit geeft zijn macht weg en vaak ook zijn kracht. Binnen deze training ga je ontdekken wat maakt dat je van je troon af kukelt en hoe je er weer op komt te zitten.

Deze twee uur durende workshop zal gegeven worden in een speelse en luchtige sfeer waar vaak de humor opgezocht zal worden onder leiding van psychosomatisch fysiotherapeut en bodyworker Eline van Rijn.

Wat het je op zal leveren is meer zelfkennis, een beter grensgevoel, een beter vermogen tot zelfzorg en meer plezier in je relaties.
In de dagelijkse realiteit is het geleerde goed toepasbaar en omdat te ondersteunen krijgt je een leuk spel mee voor thuis.

Het spel der tronen heeft een vervolg: Ridders van de Veste: een deep dive in de assen van het Wheel.


Wheel of Consent