Schilder Workshops
Prijs:
69,- Deze avond volg je na de introductietraining 'Het spel der Tronen' In 2020 loopt een doorlopende jaartraining waarop je kan inschrijven.

Website:
www.kernkrachtnu.nl


Ridders van de Veste, een deep dive in de assen van het wheel of consent

Deze training gaat over diep ingesleten patronen in contact en is voor iedereen die verlangt naar een dieper inzicht en meer vrijheid in zijn persoonlijke relatie tot contact via de assen van het Wheel of Consent.

In Het spel der Tronen of een andere training heb je reeds praktisch kennis gemaakt met de meest voor de hand liggende aspecten in contact en heb je ook al een idee gekregen wat je favoriete kwadrant is en waar de meeste valkuilen liggen (als wat hier staat niet duidelijk voor je is, verwijs ik naar de training ‘het spel der tronen’, (twijfel je, neem dan contact op).

In deze training gaan we op speelse wijze in op steeds weer terugkerende relatie patronen waar je tegen aan loopt. Het zal een mix worden van diverse aspecten waaronder systeemwerk en voice dialog. De diepte zal niet geschuwd worden. Dit is voor mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een compassievolle, effectieve en humorvolle manier om te transformeren.

Ieder stelt een persoonlijk wiel samen waardoor inzichtelijk wordt waar je goed in bent en wat je nog te leren hebt. Ieder zal leren dat er meerdere vesten zijn en dat elke veste zijn eigen taal en verdediging kent, bovendien heeft elke veste een schaduwrijk waar hele andere regels gelden. Het zogenaamde schaduw Wiel.

Hiermee neemt het bewustzijn rondom je patronen toe waardoor vrijheid ontstaat om keuzes te maken, deze keuzes kunnen in de training direct in de praktijk gebracht worden waardoor je direct het resultaat kunt toetsen en mogelijk dingen bij kan stellen.

In de vier uur die deze training duurt, raken we de diepte aan en creëren we toepasbare mogelijkheden voor verandering. Voor nog meer verdieping:


Touch of Divinity, Tantradagen