Cursus Ontspanningsmassage
Prijs:
125,- inclusief koffie/thee

Website:
www.kernkrachtnu.nl


van Imprint naar Empowerment

Wil jij jezelf vrij maken van je verkrachtingservaring?

Verkrachting is geen populair thema, vooral niet bij mensen die verkracht zijn. Vaak houden we lang ons mond en doen alsof er niets gebeurd is. Maar verkrachting laat sporen achter in ons geheugen, ons lichaam en ons gedrag. Soms levenslang.

Hoe zou het zijn om je daar vrij van te maken? Om je weer thuis te voelen in je eigen huid? Hoe zou het zijn als je weer kon vertrouwen op jezelf en relaties in de toekomst? Hoe zou het zijn om je krachtig te voelen in de keuzes die je maakt, ook erotisch gezien?

Het lijkt een zwaar thema maar de training is een directe uitnodiging om je vrij te maken van wat er gebeurd is. Om niet langer gebukt te gaan onder slachtofferschap.
Met veel warmte, begrip, kennis, stevigheid en ook de nodige humor wordt je ontvangen door professionals en ervaringsdeskundigen Ellemieke Hemmers en Eline van Rijn.
Na een hele middag met elkaar werken verlaat je de training met warmte en opluchting in je hart, vertrouwen in jezelf en ontspanning in je lijf.

Je krijgt concrete en wetenschappelijke kennis aangeboden, hierdoor ga je jezelf, je gevoelens en reacties beter begrijpen.
We doen oefeningen die de ervaringen die je met je meedraagt transformeren in gebeurtenissen die je recht aan kunt kijken zonder uit balans te raken.
En we creëren bewustzijn en daadkracht die er op gericht zijn om te voorkomen dat het nog een keer gebeurd. je leert grensoverschrijding herkennen en hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen.

Voor wie: overlevenden van verkrachting man/vrouw, de verkrachting is langer dan een jaar geleden of je hebt een emdr traject doorlopen. Twijfel je of je emotioneel stabiel genoeg bent, bel!


Cursus Ontspanningsmassage