Tantra, bewust in contact
donderdag 28 juni

Prijs:
Maandabonnement 1x per week € 36,00. Strippenkaart 5 lessen € 50,00. Losse les € 12,00.

Website:
www.yinvita.nl


Integrale Hatha Yoga

Integrale Yoga wordt ook wel volledige Yoga genoemd. Voor iedereen toegankelijk, vanuit de eigen mogelijkheden. Deze Yoga kun je integreren in je dagelijks leven. Je bewustzijn groeit, dit betekent bewust met je lichaam omgaan, bewust ademhalen, bewust ontspannen en bewust genieten. Integrale Yoga combineert lichaamsoefeningen met ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het resultaat is een vitaler leven, een sterker lichaam en meer ontspannen door het leven.

Lichaamsoefeningen
De oefeningen zijn een wisselwerking van in- en ontspanning. Door de oefeningen krijg je een sterker en soepeler lichaam. Ook worden de organen gestimuleerd en kunnen eventuele blokkades worden losgelaten. Gedurende het aanhouden van de houding wordt alle aandacht hierop gericht. Je wordt je bewust van de lichaamsdelen die bij de houding betrokken zijn, de ademhaling en de werking. In de yogahoudingen leer je observeren, loslaten en ontspannen. Je leert je grenzen te verkennen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Na de oefening volgt een rusthouding om de werking van de oefening te observeren.

Ademhalingsoefeningen
Voor het verbeteren van je ademhaling. Rustiger, dieper en vooral terug naar je natuurlijke ademhaling, waardoor je beter kunt ontspannen. Het lichaam krijgt meer zuurstof, wat zorgt voor een groter en sneller herstel, meer energie en meer rust in het hoofd.

Ontspanningsoefeningen
Na inspanning is er ook ruimte voor ontspanning om het lichaam nog meer op te laden en het denken nog meer tot rust te brengen.

Kom het ervaren!

Volg een kennismakingsles.
Meld je aan per mail yinvita@outlook.com.

Voor meer informatie, kijk op mijn website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 28 juni 2018
19:15-21:30
19:15 - 20:15 uur en 20:30 - 21:30 uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Sjamanistisch Festival
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Je ruimte innemen, improvisatietheather Reading en Healing Basis en verdieping Intuïtie & Persoonlijke kracht Improvisatietheather, Speel je vrij De ontdekking van het ware zelf Tantra, bewust in contact Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Sjamanistisch Festival Cursus Feng Shui Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Basiscursus Ontspanningsmassage Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!


Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag