Ecstatic Dance Rotterdam
Prijs:
Maandabonnement 1x per week € 36,00. Strippenkaart 5 lessen € 50,00. Losse les € 12,00.

Website:
www.yinvita.nl


Integrale Yoga (Hatha, Yin & Yang)

Integrale Yoga wordt ook wel volledige Yoga genoemd. Voor iedereen toegankelijk, vanuit de eigen mogelijkheden. Deze Yoga kun je integreren in je dagelijks leven. Je bewustzijn groeit, dit betekent bewust met je lichaam omgaan, bewust ademhalen, bewust ontspannen en bewust genieten. Integrale Yoga combineert lichaamsoefeningen met ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Het resultaat is een vitaler leven, een sterker lichaam en meer ontspannen door het leven.

Lichaamsoefeningen
De oefeningen zijn een wisselwerking van in- en ontspanning. Door de oefeningen krijg je een sterker en soepeler lichaam. Ook worden de organen gestimuleerd en kunnen eventuele blokkades worden losgelaten. Gedurende het aanhouden van de houding wordt alle aandacht hierop gericht. Je wordt je bewust van de lichaamsdelen die bij de houding betrokken zijn, de ademhaling en de werking. In de yogahoudingen leer je observeren, loslaten en ontspannen. Je leert je grenzen te verkennen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Na de oefening volgt een rusthouding om de werking van de oefening te observeren.

Ademhalingsoefeningen
Voor het verbeteren van je ademhaling. Rustiger, dieper en vooral terug naar je natuurlijke ademhaling, waardoor je beter kunt ontspannen. Het lichaam krijgt meer zuurstof, wat zorgt voor een groter en sneller herstel, meer energie en meer rust in het hoofd.

Ontspanningsoefeningen
Na inspanning is er ook ruimte voor ontspanning om het lichaam nog meer op te laden en het denken nog meer tot rust te brengen.

Kom het ervaren!

Volg een kennismakingsles.
Meld je aan per mail yinvita@outlook.com.

Voor meer informatie, kijk op mijn website.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Change - Live Your Dream Beleef je lijf festival 24 maart
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Beleef je lijf festival 24 maart Reading & Healing Dans De Vijf Ritmes 5 ritmes dansreis Stargate workshops Change - Live Your Dream Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reis naar de rijkdom in jezelf Tantric Djoj


Reading & Healing