Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
26 juni en 3, 10 juli

Prijs:
€ 9,- per les (bij maand abonnement), € 12,50 losse les. Zie voor betalingsgegevens de "Contact" link op onderstaande website.

Website:
www.eenvoudigyoga.nl


Hatha Yoga

Wie?

Yoga is voor iedereen. Het kan geheel naar de eigen mogelijkheden gedaan worden. Er zijn namelijk geen regels van hoe het hoort.

Hoe & wat?

Hatha yoga maakt de geest rustig. Wellicht ervaar je het nu nog niet zo, maar het lichaam en de adem zijn van zichzelf al rustig. Door in de yogahoudingen de geest aan lichaam en/of adem te koppelen komt de geest vanzelf tot rust.

Daarnaast zorgen de fysieke houdingen in de Hatha yoga voor bewustwording van lichaam, adem, gedachten en gevoelens. Door deze aandacht kunnen fysieke en mentale blokkades worden waargenomen en opgelost. Dit zorgt voor een meer ontspannen uiterlijke- én innerlijke houding.

Hatha yoga gaat verder dan puur de fysieke houdingen. Yoga laat ons overmatige prestatiegerichte gedrag plaats maken voor voelen wat goed en passend voor ons is op dit moment. Op die manier zijn de fysieke houdingen een vorm van meditatie. Een soort zoeken naar de juiste balans tussen spanning en ontspanning. De uiterlijke houdingen leiden je daarmee uiteindelijk naar een stabiele en ontspannen innerlijke houding. Deze stabiele innerlijke houding stelt je in staat de uitdagingen die het leven biedt vanuit een bepaalde rust en kracht tegemoet te treden.

Wat je op de mat geleerd hebt vind zijn toepassing in het normale leven.

Het effect

Toename kwaliteit van het leven:

• Bewustwording & ontspanning
• Rust & kracht
• Minder blokkades & angsten
• Vrijheid, plezier & energie
• Eenvoudig Zijn

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 26 juni 2018
19:30-20:30
di 3 juli 2018
19:30-20:30
di 10 juli 2018
19:30-20:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Cees Diele
Eenvoudig Yoga


Mobiel:+31646135885
www.eenvoudigyoga.nl
eenvoudigyoga@upcmail.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes Cursus Feng Shui Reading en Healing Basis en verdieping Adem & Spieren in Balans Sjamanistisch Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheather, Speel je vrij Tantra, bewust in contact Basiscursus Ontspanningsmassage


Improvisatietheather, Speel je vrij