Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez
26 juni en 3, 10 juli

Prijs:
€ 9,- per les (bij maand abonnement), € 12,50 losse les. Zie voor betalingsgegevens de "Contact" link op onderstaande website.

Website:
www.eenvoudigyoga.nl


Chakra Yoga

Wellicht klinkt chakra yoga wat zweverig, maar dat is het totaal niet. Het is juist heel praktisch en in het dagelijks leven toepasbaar. Wat is chakra yoga?

Chakra’s zijn simpel gezegd energiecentra in het lichaam. Deze centra hebben een bepaalde energie waaraan mentale en gevoelsmatige kwaliteiten verbonden zijn. Er zijn zeven grote chakra’s met specifieke kwaliteiten. Bij chakra yoga leer je je eigen energie te beïnvloeden door te bewegen vanuit een bepaalde intentie en het door middel van de houdingen richten van het bewustzijn op een specifiek gebied in het lichaam. Je zou kunnen zeggen dat het je leert je energie te sturen.

Bijvoorbeeld:
• Vanuit een treurige stemming naar een meer vrolijke stemming;
• Van een slap naar een meer krachtig, vitaal gevoel;
• Van onzekerheid naar zelfvertrouwen;
• Van instabiliteit naar stabiliteit;
• Of van vasthouden naar loslaten.

Als je chakra yoga oefent zal je merken dat jijzelf je eigen energie en gevoel kunt beïnvloeden. Je leert door chakra yoga zekerheid, vertrouwen, zelfvertrouwen, liefde, kennis en geluk in jezelf creëren. Het mooie is dat dit niet alleen op de mat tot uitdrukking komt, maar vooral ook in het dagelijks leven.

Chakra Yoga is een van mijn specialiteiten, kom en ervaar.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 26 juni 2018
20:45-21:45
di 3 juli 2018
20:45-21:45
di 10 juli 2018
20:45-21:45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheather Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Cees Diele
Eenvoudig Yoga


Mobiel:+31646135885
www.eenvoudigyoga.nl
eenvoudigyoga@upcmail.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Tantric Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Dans De Vijf Ritmes Tantra, bewust in contact Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Improvisatietheather, Speel je vrij Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping Cursus Feng Shui


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!