Sprankeling voor jezelf en je kind
18 en 20 december

Prijs:
KIjk op mijn website onder lestijden en tarieven.

Website:
www.yogalessenrotterdam.nl


In balans met Yoga en Qi Gong.

Tijdens de Yogalessen in Rotterdam komen thema’s geïnspireerd door de natuur en de yogafilosofie, Qi Gong en meditatie aan bod.

HaTha betekent in Sanskriet respectievelijk Zon en Maan. De maan staat symbool voor de koele, rustige meer introverte energie en de zon voor de warme, actieve energie.
Het is de bedoeling dat deze twee energiestromen met elkaar in balans zijn. De yogahoudingen (asanas) zijn hiervoor bedoeld. Je leert in de lessen welke houdingen je helpen om rustig te worden, de bloeddruk te verlagen en welke je helpen om krachtiger en actiever te worden.
De levensenergie die door yogaoefeningen vrijkomt, reguleert en brengt evenwicht in o.a. het ademhalingsmechanisme, de bloedsomloop, het hormonale systeem en het zenuwstelsel.
Ook emoties die zijn opgeslagen als lichamelijke spanning, worden in evenwicht gebracht c.q. losgelaten.
De rust en ontspanning die zijn verkregen door de oefeningen vertragen de stofwisseling en met vooral een gunstige uitwerking op het zenuwstelsel en de bloeddruk.

Ik hoop ook dat je leert te voelen hoe je jezelf in balans kunt brengen met behulp van de verschillende fysieke houdingen en vooral hoop ik een inspiratie te zijn zodat je zelf gaat toepassen wat je in de lessen ervaart.

Qi (chi), ofwel Prana betekent levenskracht en hoewel we dat beïnvloeden met fysieke yogahoudingen hebben ook juist de subtiele bewegingen een krachtig en helende uitwerking op ons. Het zijn vloeiende houdingen en kleine series van bewegingen die de energiestroom op gang brengt naast balans en rust. Deze kunnen staand, zittend of liggend worden uitgevoerd en zijn ook voor ouderen heel geschikt.

Mer informatie vind je op mijn website.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 18 december 2018
19:15-21:45
2 aparte lessen: van een uur en anderhalfuur.
do 20 december 2018
10:00-11:00
een les van een uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheater Buitengewoon Djoj
Over de trainer
Susanna Willis
Willis Yoga & Communication


Telefoon:010-422 60 36
www.yogalessenrotterdam.nl
swillis@kpnplanet.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem De ontdekking van het ware zelf Non-dualiteit Adem & Spieren in Balans Biodanza Festival Genietavond, elke week op donderdag Bewust in Contact Sprankeling voor jezelf en je kind Oud & Nieuw Celebration Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Improvisatietheater Leren los laten, Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Basiscursus Ontspanningsmassage Boeddha Festival 3 febr Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Beleef je Lijf Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Fascia: anders dan anders Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag


Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus