Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
28 mei en 4, 11 juni

Prijs:
€95 voor een 10-lessenkaart, losse les €12,50

Website:
www.kumnyetibetaanseyoga.com


Kum Nye Tibetaanse Yoga

‘Heel meditatief, vertraagd en fijnstoffelijk. Met de schoonheid van eenvoud. Zo mooi! Het is altijd moeilijk om te omschrijven wat je kunt ervaren in zo’n staat van ontspanning en openheid, maar de woorden die in mij opkomen zijn: verzachtend, openend, zeer krachtig, relativerend en verdiepend.’ (cursist)

Kum Nye is de evenwichtige beoefening van rustige bewegings- en ademoefeningen, zelfmassage en mantra’s, afkomstig en overgedragen via de eeuwenoude Tibetaans Boeddhistische Nyingma Traditie.

Kum Nye helpt het contact met lichamelijke en mentale gewaarwordingen en sensaties te herstellen, die de basis vormen van een ontspannen en gelukkig bestaan. Op subtiele en vaak verrassende wijze merken we hoe energie opnieuw gaat stromen en hoe blokkades kunnen gaan ‘smelten’.

Kum Nye kan door iedereen beoefend worden, ongeacht leeftijd of conditie. Het ontwikkelen van Kum Nye is een goede voorbereiding op meditatietraining.

De overgeleverde kennis binnen de Nyingma traditie van Kum Nye werd door Tarthang Tulku voor de westerse mens toegankelijk gemaakt door lesprogramma’s en boeken die hij over Kum Nye publiceerde. Nyingma Centrum Nederland is in Nederland bevoegd om Kum Nye Tibetaanse Yoga aan te bieden. Dat gebeurt in open lessen, workshops, cursussen, Kum Nye Intensives en retraites.

Ton van der Scheer verzorgt de lessen Kum Nye in Rotterdam voor Nyingma Nederland.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 28 mei 2018
20:00-21:30
ma 4 juni 2018
20:00-21:30
ma 11 juni 2018
20:00-21:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Feng Shui Dans de vijf Ritmes
Over de trainer
Ton van der Scheer
Nyingma Centrum Nederland


Telefoon:0620415882
www.kumnyetibetaanseyoga.com
scheerton@yahoo.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantric Djoj Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Reading en Healing Basis en verdieping Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 De ontdekking van het ware zelf Basiscursus Ontspanningsmassage Reis naar de rijkdom in jezelf Intuïtie & Persoonlijke kracht Cursus Feng Shui Improvisatietheather, Speel je vrij Dans De Vijf Ritmes


Improvisatietheather, Speel je vrij