Buitengewoon Djoj
18 mei en 22 juni

Prijs:
€195,- inclusief, lunch, koffie/thee en boek en BTW. Download alle info hieronder voor verdere informatie!

Website:
www.stoelyogadenhaag.nl

Download informatie

Stoelyoga Masterclass

Makkelijk bewegen is niet voor iedereen weggelegd. Als je last hebt van een blessure, je lichaam onderhevig is aan slijtage of onvoldoende ruimte ervaart en een druk leven leidt, dan is het soms lastig in beweging te blijven. Als je graag actief wil blijven en wanneer yogalessen op de mat een brug te ver zijn, dan is stoelyoga dé manier om in beweging te blijven.

Stoelyoga is laagdrempelig, maakt de spieren en gewrichten soepeler, bevordert de concentratie en het lichaamsbewustzijn. Adem en ontspanningsoefeningen hebben een positief effect op lichaam en geest, dit is bij stoelyoga net zo. Stoelyoga is overal en door iedereen te beoefenen: bij zorg en welzijnsinstellingen en onderweg naar werk of op school en kantoor achter je bureau in je dagelijkse werkkleding .

De masterclass is een training dag voor professionals. Professionals die veel onderweg zijn of veel zittend werk doen en therapeuten die stoelyoga willen gebruiken in hun eigen praktijk. Tijdens deze dag ga je zelf stoelyoga ervaren en je bewegingsruimte vergroten met behulp van de stoel. Deze stoelyoga masterclass is erop gericht om jou als mens én als docent te leren omgaan met mensen die aanpassingen nodig hebben en hoe je zelf bewust wordt van het verloop van deze processen. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van stoelyoga en handvaten om stoelyoga aan te bieden aan collega’s en cliënten.

Stoelyoga wordt steeds vaker ingezet als onderdeel van het recreatieve bewegingsaanbod bij zorginstellingen en welzijnscentra en ontspanning aangeboden door vrijwilligers en mantelzorgers. Yoga op de stoel is geschikt om preventief actief te blijven op de werkvloer en voor verpleging.
Download alle info hier links voor verdere informatie!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 18 mei 2019
10.00-17.30
za 22 juni 2019
10.00-17.30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation) Waar je Hart is, is je Thuis 29 september
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reis naar de rijkdom in jezelf Stoelyoga - Masterclass Stoelyoga - Yoga voor iedereen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet DansKlank dagen Kidsstatic Open Dagen op 31 augustus & 1 september Buitengewoon Djoj Stargate workshops Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Pure Dance | De Vijf Ritmes Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Ecstatic Summer Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos Succes Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit


Ecstatic Dance (original)