Biodanza jaargroep met Brenda
25 juli en 21 augustus

Prijs:
Volg deze link om je ticket te kopen voor 25 juli: Koop hier je ticket €70,- Lunch Potluck: Je neemt iets te eten mee voor jezelf en een ander en dat delen we met elkaar. Inbegrepen: Koffie/thee, diverse vruchtensappen en versnaperingen. Volg deze link om je ticket te kopen voor 21 augustus: Koop hier je ticket €30,-

Website:
www.handsonhappiness.nl


Tantrisch genieten (zomereditie)

Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op. Genieten staat voorop, waarbij het gaat om te genieten van alles wat er op ieder moment voor jou is. Genieten van je lichaam, genieten van aanraken en aangeraakt worden, genieten van de ontmoeting met een ander, genieten van het contact met een ander. En dat kan op veel verschillende manieren, met respect voor elkaars grenzen. En hoewel de ontmoeting met de ander sensueel van aard kan zijn, is het belangrijk om je te realiseren dat het geen erotische ontmoeting is en dat er geen seksuele handelingen verricht worden.

Iedere avond staat los op zichzelf en krijgt een ander thema. Je kunt je per avond aanmelden.
Overigens zit er wel een opbouw in de avonden. Voor de invulling van de avonden laten we ons leiden door wat er in de voorgaande avond ontstond, de feedback van de deelnemers, de energie van de avond en de energie van de groep.

Om je toch een idee te geven, hierbij een kleine greep uit ons aanbod: joyfull touch/bewust aanraken, speelse contact avond, hartverbinding, ademhalingsmeditaties, zintuigenreis, tantrische blinddate, kashmirische massage, meerhandenmassage enz.

We streven naar een evenwichtige man/vrouw verhouding. Dit kunnen we echter nooit vooraf garanderen.

Het is nooit te laat om te leren genieten..., met ease, joy & glory.

Ellen en Hans

Volg deze link om je ticket te kopen voor 25 juli: Koop hier je ticket

Volg deze link om je ticket te kopen voor 21 augustus: Koop hier je ticket

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 25 jul 2020
10.00-17.00
Hele dag: Volg de ticketlink in de tekst om te boeken voor 25 juli
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
vr 21 aug 2020
19.30-22.30
Avond: Inloop 19.15. Volg de ticketlink in de tekst om te boeken voor 21 augustus
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vijf Ritmes - Pure Dance One Tribe Biodanza Zomeravonden
Over de trainer
Hans & Ellen
Hands-on Happiness


Telefoon:+31654247406
Mobiel:0654247406
www.handsonhappiness.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Schilder Workshops Ecstatic summer Djoj One Tribe Biodanza Zomeravonden Zomerprogramma de Quist Tantrisch Genieten Zomereditie Zomerprogramma Meet up Biodanza Festival 2 januari 2021 Alles is liefde Cursus Ontspanningsmassage Kerstbiodanza Heart of  Men Mannengroep Wheel of Consent Bewust Ondernemers Netwerk Café Open dag Sensual tantric lifestyle AAU Single avonden Vijf Ritmes - Pure Dance Vrienden van Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Floating By Djoj Touch of Divinity, Tantradagen Biodanza met Monique Sajet Biodanza jaargroep met Brenda Anders Avondje Uit Oud & Nieuw Celebration


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag