Ecstatic Dance (orginal)

Presentatie Tantra geheim vd liefde

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 1 juni
2

 •  
 • 14.00 - 16.00
  Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde

  Zaterdag 1 juni 2019

  Tijd: 14.00 - 16.00
  Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde
  Jan den Boer schreef zijn nieuwe tantra-boek samen met levenspartner Caroline van Wijngaarden. Het is het resultaat van 25 jaar trainingen, studie en onderzoek, waarbij theoretische inzichten praktisch werden getoetst en verfijnd.

  Tantra gaat over een evenwichtig en liefdevol leven, niet over een dogmatische religieuze waarheid. Waarheid en liefde is in tantra een doorvoelde ervaring, gebaseerd op een meditatieve praktijk in het dagelijks leven. Dit boek brengt oude boeddhistische tantra-teksten, wetenschappelijke studies over de oorspronkelijke tantra en moderne neo-tantraboeken en eigentijdse spirituele en wetenschappelijke publicaties over de werking van ons bewustzijn bij elkaar.

  De auteurs willen daarmee inspireren tot een open gesprek en onderzoek over de waarde, de kracht en de betekenis van tantra. Dit boek verbindt niet alleen regulier en alternatief, wetenschap en spiritualiteit, maar ook meditatie, liefde en extase. Op deze manier kan tantra bijdragen aan een liefdevolle wereld, waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol ontmoeten.

  Jan den Boer (1960) studeerde filosofie en bouwkunde en is Postural Integration-therapeut. Sinds 1994 geeft hij coaching, therapie en tantratrainingen.

  Caroline van Wijngaarden (1963) studeerde bedrijfs-)maatschappelijk werk en Rationeel Emotieve Therapie en werkt in de zorg.

  Jan en Caroline geven sinds 2008 samen tantratrainingen en (relatie-)therapie. Zij behoren in Nederland bij de bekendste trainers op dit gebied en organiseren ook een jaarlijks tantrafestival.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Inschrijven


Het meisje dat aan de oever verscheen