Moondance

AAU Single avonden

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 25 januari 2020
 • Zaterdag 4 april 2020
2

 •  
 • 18.00 - 23.30
  €29,50
  De workshop, ENERGIE en verbinden met anderen, wordt verzorgd door Eelco en Suzanne Langman. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.

  Zaterdag 25 januari 2020

  Tijd: 18.00 - 23.30
  Prijs: €29,50
  De workshop, ENERGIE en verbinden met anderen, wordt verzorgd door Eelco en Suzanne Langman. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.
  Het thema van deze single avond is Energie. Alles is energie ook de uitwisseling tussen mannen en vrouwen. Wat zend ik uit wat komt er terug of zend je eigenlijk wel energie uit? Deze avond neemt je mee in de wereld van de chakra en energiebanen in je lichaam en geest. - Hoe is de energie tussen jou en de ander ? - Voel jij je aangetrokken of juist niet? - Waar wordt je door aangetrokken? We gaan verbinding maken met de uitwisseling van energetische dynamiek. We gaan met elkaar in groepjes werken en 1 op 1 . Hoe is het om jezelf over te geven aan de ander? Kan je dat of wil je nog even wachten. Waar liggen je grenzen? Waar stap je over je grens of juist niet of doe je jezelf te kort. Het is belangrijk om te weten dat we altijd met onszelf de liefde bedrijven en de ander ben jij een reflectie van jou! Kom je voor deze mooie interactieve avond? We onderzoeken de volgende thema's aanraking-beweging-woorden-emotie-energie - aanraking door middel van oefeningen met elkaar hoe voelt het om een arm van de ander aan te raken? (geen genitalien) - oogcontact hoe voelt het om dieper in iemands ogen te kijken? - woorden hoe voelt het om uit te spreken als je je aangetrokken voelt? - hoe voelt het om sexualiteit te voelen in je lichaam of andere emoties naar de ander. Zonder dat je het bij een ander neer legt? Dit is een kleine opsomming van de oefeningen maar er zullen er meer zijn of andere allen komen op het zelfde neer verbinding. Graag nodigen wij jou uit om in een veilige omgeving te experimenteren met jou energie.
  Liefs Suzanne en Eelco

  Divineconnection BIO Suzanna is een begaafd trance-medium, energie werker, channeler en life coach. Ze is een moeder van twee prachtige dochters. Ze heeft een sterke band met vrouwen en haar passie om vrouwen te supporten in hun feminine. Suzanne heeft gewerkt met leraren over de hele wereld voor Reiki, Familie Opstellingen, Reconnective Healing, Tantra, Sjamanisme en Pleiadisch lichtwerk. Dit terwijl ik ook twee prachtige kinderen grootbreng, mijn grootste leraren. Ze zijn hier om me te herinneren aan mijn openheid en kwetsbaarheid. Mijn gave ligt in het rechtstreeks verbinden met het universum, evenals met engelen en het overbrengen van energie die helpt bij het opstarten van balans van het lichaam.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 18.00 - 23.30
  €29,50
  Workshop spelen met grenzen, door Eline van Rijn. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.

  Zaterdag 4 april 2020

  Tijd: 18.00 - 23.30
  Prijs: €29,50
  Workshop spelen met grenzen, door Eline van Rijn. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.
  Grenzen, we hebben ze allemaal, maar voelen we zo ook? En als we ze voelen maken we ze dan ook kenbaar aan de buitenwereld? En hoe?

  En hoe gaan we om met de grenzen van een ander, we willen daar allemaal respectvol mee om gaan maar dat ook daadwerkelijk doen blijkt in de praktijk een stuk lastiger. Iedereen weet hoe lastig het is om het kopje thee van schoonmoeder of oma te weigeren, of het verzoek van een vriend om geld te lenen of de behoefte van een partner om... wat dan ook. En we zijn ook allemaal die "schoonmoeder", vriend of partner wel eens geweest.

  Nee te horen krijgen of tegen een ander zeggen blijft een beladen dingetje. Maar wat nou als we er eens anders tegen aan gaan kijken? Hoe zou het zijn als we het zien als een avontuurlijk spel? Kan "Nee" dan ook iets leuks zijn? Iets waardoor je de ander beter leert kennen en die ander jou?

  Deze avond gaan we spelen met grenzen. We zoeken de humor op, maar, als je wilt, ook het randje van je comfort zone. Je krijgt de kans om jezelf op een andere manier te leren kennen, dapperder, kwetsbaarder en nieuwsgieriger dan wellicht in je dagelijks leven.

  Eline van Rijn, bodyworker en psychosomatisch fysiotherapeut, zal een ruimte creëren waarin je mag zijn met alles wat is. Waarin met mildheid maar ook met humor gekeken zal worden naar ons aller gemakken en ongemakken rondom grenzen. En je zal de training met meer wijsheid verlaten dan toen je binnen kwam, dat is een belofte!
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Heeft u een couponcode? Vul deze hier in:

Let op! Voor deze activiteit bent u verplicht om online te betalen.
Op de volgende pagina kunt u uw inschrijving controleren alvorens u online gaat betalen.

 
 
 
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Naar betalen


Single Avonden