Sjamanistisch Festival

AAU Single avonden

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 25 januari
 • Zaterdag 4 april
2

 •  
 • 18.00 - 23.30
  €29,50
  ENERGIE en verbinden met anderen, wordt verzorgd door Eelco en Suzanne Langman. Cees Ingelse verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.

  Zaterdag 25 januari 2020

  Tijd: 18.00 - 23.30
  Prijs: €29,50
  ENERGIE en verbinden met anderen, wordt verzorgd door Eelco en Suzanne Langman. Cees Ingelse verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.
  Het thema van deze single avond is Energie. Alles is energie ook de uitwisseling tussen mannen en vrouwen. Wat zend ik uit en wat komt er terug? Zend je eigenlijk wel energie uit? Deze avond neemt je mee in de wereld van de chakra en energiebanen in je lichaam en geest. Hoe is de energie tussen jou en de ander? Voel jij je aangetrokken of juist niet? Waar wordt je door aangetrokken?

  Na een korte uitleg wat energie is en doet, nemen we jullie mee op een korte ontdekkingsreis. We laten jullie de energie los shaken. Om vervolgens de connectie met elkaar te maken via de ogen. Oogcontact hoe voelt het om dieper in iemands ogen te kijken? Daarna met een blinddoek voor voelen hoe de energie van de anderen is die je tegenkomt in de zaal. Voelt de energie fijn en voelt het fijn om te worden aangeraakt door die persoon? Zo niet, dan ga je verder, voelt het fijn dan blijf je even. Geef je helemaal over en laat jezelf verrassen. Graag nodigen wij jou uit om in een veilige omgeving te experimenteren met jou energie.
  Liefs Suzanne en Eelco

  Workshop Biodanza: Cees Ingelse verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.

  Cees Ingelse geeft wekelijks Biodanza les op de maandagavonden bij Centrum Djoj in Rotterdam.

  Biodanza wordt ook wel de dans van het leven genoemd. Door Biodanza ervaar je in de dans en ook in het dagelijks leven, meer verbinding met jezelf, met anderen en met het universum.

  Biodanza heeft Cees dieper in verbinding gebracht met zijn gevoel, met het leven en met zijn innerlijke kracht. Hij ervaart, door wekelijks te dansen, meer zachtheid en vloeibaarheid in zichzelf en in de dans. Biodanza stelt hem in staat om beter bij zichzelf te blijven, grenzen aan te geven en in te spelen op wat zich aandient in het moment, zowel in de dans als in het leven.

  Dit alles wens hij ook jou toe!

  Biodanza is een manier om het leven ten volle te ervaren. Vrijheid, blijheid, kracht en inspiratie stromen dan als vanzelf.

  Naast zijn Biodanza lessen is hij werkzaam als trainer/coach en werk hij als contract manager in het bedrijfsleven. Biodanza helpt hem om uit zijn hoofd en in zijn lijf te komen.

  De vivencia’s in Biodanza (een combinatie van de juiste oefeningen en muziek) nemen je mee naar je natuurlijke staat van zijn
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 18.00 - 23.30
  €29,50
  Workshop spelen met grenzen, door Eline van Rijn. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.

  Zaterdag 4 april 2020

  Tijd: 18.00 - 23.30
  Prijs: €29,50
  Workshop spelen met grenzen, door Eline van Rijn. Monique Sajet verzorgd een (mini)workshop Biodanza met aansluitend vrij dansen.
  Grenzen, we hebben ze allemaal, maar voelen we zo ook? En als we ze voelen maken we ze dan ook kenbaar aan de buitenwereld? En hoe?

  En hoe gaan we om met de grenzen van een ander, we willen daar allemaal respectvol mee om gaan maar dat ook daadwerkelijk doen blijkt in de praktijk een stuk lastiger. Iedereen weet hoe lastig het is om het kopje thee van schoonmoeder of oma te weigeren, of het verzoek van een vriend om geld te lenen of de behoefte van een partner om... wat dan ook. En we zijn ook allemaal die "schoonmoeder", vriend of partner wel eens geweest.

  Nee te horen krijgen of tegen een ander zeggen blijft een beladen dingetje. Maar wat nou als we er eens anders tegen aan gaan kijken? Hoe zou het zijn als we het zien als een avontuurlijk spel? Kan "Nee" dan ook iets leuks zijn? Iets waardoor je de ander beter leert kennen en die ander jou?

  Deze avond gaan we spelen met grenzen. We zoeken de humor op, maar, als je wilt, ook het randje van je comfort zone. Je krijgt de kans om jezelf op een andere manier te leren kennen, dapperder, kwetsbaarder en nieuwsgieriger dan wellicht in je dagelijks leven.

  Eline van Rijn, bodyworker en psychosomatisch fysiotherapeut, zal een ruimte creëren waarin je mag zijn met alles wat is. Waarin met mildheid maar ook met humor gekeken zal worden naar ons aller gemakken en ongemakken rondom grenzen. En je zal de training met meer wijsheid verlaten dan toen je binnen kwam, dat is een belofte!
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Heeft u een couponcode? Vul deze hier in:

Let op! Voor deze activiteit bent u verplicht om online te betalen.
Op de volgende pagina kunt u uw inschrijving controleren alvorens u online gaat betalen.

 
 
 
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Naar betalen


Moondance