Biodanza met Monique Sajet

Stargate Transmissions of Light dag

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 26 september
2

 •  
 • 09.30 - 16.30
  €95,00
  Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht

  Zaterdag 26 september 2020

  Tijd: 09.30 - 16.30
  Prijs: €95,00
  Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht
  Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

  In onze cirkel van Licht delen we de krachtige en prachtige energie van het geactiveerde Lichtportaal van de Stargate. Reizen we in de meditaties door de hoger dimensionale velden van energie, kleuren en verfijnde lichaam sensaties. Ervaren we de helende energie vibraties van de Engelen and ander hoger Licht bestaan, zoals geascendeerde Meesters en hoger ontwikkelde sterren civilisaties, zoals de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energie├źn. Ik geef daarbij vaak, als channel voor mijn team van Gidsen, informatie of activaties door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

  Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en bewustzijns verruiming hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team Lichtgidsen geleide meditaties, mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

  Deze ervaring zal je inzicht, in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Inschrijven


Wheel of Consent