Time Bender Experience

Anders Avondje Uit

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 14 december
 • Zaterdag 18 januari 2020
 • Zaterdag 22 februari 2020
 • Zaterdag 18 april 2020
 • Zaterdag 23 mei 2020
 • Zaterdag 20 juni 2020
2

 •  
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Stiefgoed: Je samengestelde relatie werkend maken, door Annette Burgers

  Zaterdag 14 december 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Stiefgoed: Je samengestelde relatie werkend maken, door Annette Burgers
  1:3 huwelijken strandt in een scheiding
  3:5 relaties daarna eindigen binnen 5 jaar

  Wat betekenen deze cijfers voor jouw kinderen? Wat betekent het voor jou?

  Annette Burgers, Stiefgoed Rotterdam, geeft uitleg, geeft voorbeelden, geeft kennis, geeft praktische informatie, geeft inzicht in de complexiteit van de dynamieken in de samengestelde gezinnen en doet dit op interactieve wijze.
  Dit doet zij aan de hand van haar eigen ervaring als stiefcoach bij Stiefgoed Rotterdam en ook als 'stiefmoeder' in een samengesteld gezin, al 12 jaar lang en aan de hand van enkele filmbeelden.
  In deze workshop 2,5 uur is het herkenning en erkenning.
  Met nieuwe, goede inzichten en vele tips ga je weer naar huis.

  Ter voorbereiding een luistertip: via SoundCloud en iTunes te beluisteren "Op zoek naar de liefde" van Annette Burgers, gesprekken met ervaringsdeskundigen uit samengestelde gezinnen.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Het spel der tronen, lichaamswerk gericht op grenzen en verlangen

  Zaterdag 14 december 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Het spel der tronen, lichaamswerk gericht op grenzen en verlangen
  Zit jij op je troon? Neem je verantwoordelijkheid voor wat van jou is, voor dat wat jij wil, voor dat wat je krijgt en wat je toevertrouwd is?

  In deze korte workshop gaan we door middel van een contact spel ontdekken dat we soms wel maar vaker niet op ons troon zitten. En wie niet op zijn troon zit geeft zijn macht weg en vaak ook zijn kracht. Wie wel op zijn troon zit heeft meer verantwoordelijkheid maar ook meer vrijheid, en ook als je niet krijgt wat je wil kun je in elk geval zeggen dat je ervoor bent gegaan.

  Klaar voor meer vrijheid, plezier, ontspanning en energie? Welcome in de the game of thrones!

  Via lichaamswerk/lichaamstaal gaan we voorbij aan ons brein en al zijn meningen en verhalen. Woorden zijn ter ondersteuning maar ons lijf heeft hier de hoofdrol. Het spel is gebaseerd op het model Wheel of Consent. Veiligheid en humor zijn de hoofdingrediënten van trainer Eline van Rijn, waardoor je uitgedaagd wordt trouw te blijven aan je eigen essentie.

  Eline van Rijn is psychosomatisch fysiotherapeut met een passie voor de mens en zijn patronen. “We hebben ze allemaal. Dan kun je ze maar beter leren kennen!)”
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Be-Leef jouw Vrouw Zijn, door Yvette Baan

  Zaterdag 14 december 2019

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Be-Leef jouw Vrouw Zijn, door Yvette Baan
  Yvette neemt je letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen.

  Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jouw als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen.
  Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental.
  Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.

  ♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥

  Voor wie is deze avond bedoelt?
  Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn.

  Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, de sportieve vrouw’ " de sensuele vrouw" e.d. Je wilt de kwaliteiten van elke “godin/energie” in jou ontdekken en daarmee jezelf.

  Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven?

  En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden?

  Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven.
  Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.

  Deze introductie avond maak kennis met de energie van:
  jouw onafhankelijke Artemis,
  jouw sensuele Aphrodite,
  jouw spirituele Hestia,
  jouw huiselijke Hera,
  jouw zorgzame Demeter
  jouw speelse Persephone,
  en jouw doelgerichte Athena...

  Je ontdekt waar deze zeven godinnen voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf.
  Achtereen volgens komen alle zeven godinnen aan de orde: hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei.
  Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken.
  Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!

  Begeleiding:
  De begeleiding is in handen van Yvette Baan.
  zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.
  ♥ Laat je je verrassen en voeden. ♥
  Op deze avond licht ik alvast een tipje van de sluier op en raak je elke godin in jou even aan.
  Ik kijk uit naar de ontmoeting en reis graag samen in ons zo avontuurlijke vrouw zijn
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Energetische groepshealing, door Hanneke Klein

  Zaterdag 14 december 2019

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Energetische groepshealing, door Hanneke Klein
  Deze zachte, meditatieve healing heeft als doel om de prikkels en ruis af te voeren die je kunt ervaren als je het bijvoorbeeld heel druk hebt (gehad). De healing zorgt ervoor dat je meer ruimte ervaart, waardoor het gemakkelijker is om je te ontspannen. Het is ook een hele fijne healing voor mensen die veel in hun hoofd zitten en voor wie het daardoor lastiger is om in contact met zichzelf te komen.

  Tijdens de healing werk ik vanuit een gezamenlijk energieveld, waarbij ik in een gedeelte ook alle deelnemers individueel help te aarden. De healing duurt, afhankelijk van de grootte van de groep, ongeveer anderhalf uur. Achteraf is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Tantra Experience Attraction, door Marlene Timmer

  Zaterdag 18 januari 2020

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Tantra Experience Attraction, door Marlene Timmer
  Attraction
  Een Tantrische levenswijze kan je helpen om je eigenwaarde en eigen-wijze te ontdekken.
  Om een wakker bewustzijn te ervaren, regie te nemen over al je dromen en verlangens. Je levensenergie in te zetten in alles wat je doet, je voedsel bereiden, denken, spreken, compassie te hebben voor jezelf en de ander.

  Wat maakt je nou aantrekkelijk? Waar liggen je grenzen? Misschien wil je eens een kijkje nemen over je grens en weer terug te keren naar huis naar je kern, naar je waarheid. Kloppen je grenzen nog? Misschien is je muur zo dik geworden omdat je dacht daar veilig te zijn, maar mogelijk ook eenzaam.
  Je zo verlangt naar verbindingen en intimiteit met de andere mens.
  Je wordt uitgenodigd om jezelf bloot te geven (met je kleren aan), je helemaal te laten zien, de ander echt te ontmoeten. Je maskers af te doen of muren voorzichtig af te breken, dat maakt je kwetsbaar en krachtig tegelijk.

  De Tantra Experience kun je zien als lessen in de liefde. De workshops bied je de mogelijkheid om te oefenen met anderen die ook op zoek zijn naar meer verbinding, intimiteit, levensenergie en vreugdevolle relaties.
  Op een bewuste, liefdevolle en speelse manier.
  Leven zoals je bedoeld bent te leven met al je talenten.
  Een goddelijke vonk die mag stralen in al je kracht en grootsheid.
  Uniek zoals je bent: Be You-Ti Full
  Dat allereerst jij leert om met liefdevolle vriendelijkheid naar je gedachtes en verlangens te kunnen kijken. Jezelf lief te hebben, om daarna met compassie de ander te ontmoeten. Dat is het geheim van de liefde, daar ontstaat bewust worden.
  Na een korte introductie word je meegenomen in een meditatie om verbinding te maken met jezelf. Om contact te maken met je goddelijke kern waar je helemaal compleet bent. Zodat je meer en meer gaat ontspannen. Daarna komen we in beweging met dans en tantrische oefeningen om je grenzen en ruimte van elkaar te verkennen. Ontdekken hoe je je aandacht in elke ontmoeting voor minstens 60% bij jezelf kan houden. Hoe je op een speelse manier je ruimte en intimiteit met de ander mag aftasten. Respectvol voor jezelf en de ander. Je gedachtes observeren en bewust-worden om zonder oordeel te zijn naar jezelf en de ander
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Satsang met Georg Hubner

  Zaterdag 18 januari 2020

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Satsang met Georg Hubner
  Je bent al compleet. Er is niets dat nog hoeft te worden toegevoegd aan het leven.
  Maar toch hebben we verlangens. Toch huist er in ieder van ons een diepgeworteld gevoel van 'niet goed genoeg'. Er is een diep verlangen naar compleetheid, om thuis te komen. En dat is niet voor niets!

  Op deze avond ga ik in op non-dualiteit en dualiteit, op compleetheid en beperktheid, op verlichting en lijden. Ik zal je ook praktische tools geven om te werken met zorgen en moeilijke gevoelens zodat ze kunnen ontspannen en je meer in het moment kan zijn met je aandacht
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Workshop relaties, door Miek van Zanten Solleveld

  Zaterdag 22 februari 2020

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Workshop relaties, door Miek van Zanten Solleveld
  Workshop Relaties.
  Je kunt via opstellingen onderliggende patronen in je relaties herkennen. Opstellen is een werkvorm waarbij patronen zich tonen en je zelf keuzes krijgt om een verandering in gang te zetten. We werken in deze workshop met thematische opstellingen. Je bent de hele avond direct betrokken. Met de aanwezigen doen we kleine opstellingen. Je bent wel welkom met je vraag en als representant. In elke plek die je inneemt in een opstelling ervaar en leer je over je relaties. Zie ook: www.ziningrip.nl
  Mogelijke resultaten van de workshop
  • Je wordt je bewust van jouw rol in relaties.
  • Je herkent onderliggende emotionele blokkades uit jouw familiesysteem, die je ervan weerhouden om gelukkig te zijn in relaties.
  • Je herkent vermijdingsgedrag.
  • Je bent een stap verder in het helen van oude pijn rond relaties.
  • Je voelt je gelukkiger met jezelf en met je huidige relatie of je staat meer open voor het vinden van een relatie.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.30 - 21.30
  €15,00

  Zaterdag 18 april 2020

  Tijd: 19.30 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00

  Zaterdag 23 mei 2020

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00

  Zaterdag 20 juni 2020

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Let op! Voor deze activiteit bent u verplicht om online te betalen.
Op de volgende pagina kunt u uw inschrijving controleren alvorens u online gaat betalen.

 
 
 
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Naar betalen


Festival Geweldloze Communicatie 8 febr