Basiscursus Ontspanningsmassage

Anders Avondje Uit

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 15 september
 • Zaterdag 13 oktober
 • Zaterdag 17 november
 • Zaterdag 15 december
 • Zaterdag 19 januari 2019
 • Zaterdag 23 februari 2019
 • Zaterdag 16 maart 2019
 • Zaterdag 20 april 2019
 • Zaterdag 15 juni 2019
2

 •  
 • 19.00 - 21.30
  Reis naar de Rijkdom in je Zelf door Guri Blok

  Zaterdag 15 september 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Reis naar de Rijkdom in je Zelf door Guri Blok
  Tijdens de avond is er een uitleg over de aanpak van de training en meerdere ervaringsoefeningen. Je kunt dan ervaren dat, ondanks je mogelijke negatieve beelden over jezelf en de wereld, je direct toegang hebt tot je wezenlijke zelf.
  In dit contact met jezelf ligt de ervaring van rijkdom en geluk. Je dagelijkse gewoonte gedrag gestuurd door (on)bewuste aannames en vermijden van ongemak, voorkomt dat we die rijkdom ervaren.

  Dit alles is een opmaat voor de 8-daagse training waarin je jouw neiging gaat herkennen om in het dagelijks leven onbewust te reageren op situaties die lijken op het verleden. Het is uitdagend je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet ‘te verzanden’ in onbewust overlevingsgedrag;

  Je leert op een nieuwe manier jezelf centraal te stellen en ongemak op een dieper niveau op te lossen. Je leert op een revolutionaire manier om te gaan met ongewenste situaties en lichamelijke en emotionele pijn. Je leert hoe je compleet in verbinding kunt blijven met jezelf en tegelijk in contact met de ander. Dieper verwerken en helen loont, om te landen in de rijkdom die jezelf bent. Je krijgt meer zicht op wie jij in essentie bent.

  In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentiële kwaliteiten als vreugde, kracht, liefde en schoonheid verder te herstellen of te verdiepen.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Pluk de dag en neem de regie terug over jouw leven - door Jeroen Siep en Richard van de Voordt

  Zaterdag 15 september 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Pluk de dag en neem de regie terug over jouw leven - door Jeroen Siep en Richard van de Voordt
  Welkom

  Wanneer je jezelf durft te leren kennen, haal je alles uit je leven. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor en dus helpen we je daar graag bij.

  Draai je rond in je eigen cirkel, maar heb je ook het gevoel dat er meer is in het leven?! Herken je het eenzame gevoel dat over je heen kan vallen alsof er niemand in de wereld is die jou begrijpt? Dat kan anders. Verandering is altijd mogelijk!

  Ben je klaar om wakker te worden?

  Wat levert het je op:
  Nieuwe energie
  Omgaan met gevoel en emotie
  Nieuwe inzichten
  Je gaat meer voor jezelf staan en gaat je ruimte innemen
  Je gaat jezelf uitspreken
  Meer in jezelf geloven (in je kracht staan)
  Zin in het leven
  Verdieping wat je kan en wil
  Contact met jezelf en de ander
  Van burn out naar geluk

  Voor wie?
  Deze dag is bedoeld voor iedereen die aan zichzelf wilt werken en meer uit het leven wilt halen.
  We creëren een plek waar jij je veilig en vertrouwd voelt en waar ruimte is om jezelf te leren ervaren en te groeien.

  Wat gaan we allemaal doen?
  We gaan werken met Gestalt het is een dynamische werkvorm waarbij denken en voelen in balans komen. Maar dat is niet het enige. Met transactionele analyse, lichaamswerk, voice dialogue, ademwerk, meditatie en stemwerk helpen we je meer in je lijf te komen, in contact met de essentie.

  Ga de uitdaging met jezelf aan, wees nieuwsgierig en sta jezelf toe te leren.

  Tot 15 september je bent van harte welkom

  Trainers: Jeroen Siep en Richard van de Voordt
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Je ruimte innemen, door Jacqueline Vergeer

  Zaterdag 15 september 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Je ruimte innemen, door Jacqueline Vergeer
  Op speelse wijze inzicht verwerven in hoe je verbaal en non-verbaal communiceert en jezelf versterkt of verzwakt in relatie tot de ander.

  Ken je dat? Je bent in interactie met iemand (je baas, collega, partner, vriend(in), kind) en je merkt dat je verzwakt in de verbinding. Je voelt dat je ruimte en persoonlijke macht weggeeft, maar kunt niet achterhalen hoe dat nu precies gebeurt. Of nog vervelender, je merkt het achteraf pas en weet niet hoe dit te veranderen. Heb je weer over je grenzen heen laten gaan, hoe kun je daar toch meer bewustzijn op krijgen om dat volgende keer te voorkomen?

  In deze workshop gaan we d.m.v. improvisatietheater op een speelse en luchtige manier aan de slag met principes als: kracht en macht, je positie t.o.v. de ander en communicatie, verbaal en non-verbaal. En hoe je in houding en communicatie jezelf op subtiele wijze t.o.v. de ander kunt versterken en/of verzwakken.

  Plezier en inzicht gaan hand in hand. Door middel van interactieve spelletjes en theater krijg je meer bewustzijn op het dagelijkse spel van getouwtrek om ruimte, positie en invloed waar we onbewust allemaal aan meedoen. Speelse theaterscènes maken veel duidelijk over hoe we vaak onbewust grenzen aangeven, overschrijden, laten overschrijden en onze persoonlijke ruimte opeisen of juist weggeven.

  Je gaat anders naar de interactie tussen mensen om je heen en die van jezelf, nu en in het verleden kijken. Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng zodat je handvatten meekrijgt om in de toekomst bewuster de interactie aan te gaan.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  Tantra, bewust in contact door Ingrid Kramer

  Zaterdag 15 september 2018

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Tantra, bewust in contact door Ingrid Kramer
  Wil je jezelf en de ander beter leren kennen? Verkennen wat intimiteit voor jou betekent? Grenzen verkennen en in een veilige setting en leren deze aan te geven? Deze avondcursus is een eerste stap in jouw verkenningstocht binnen Tantra. Door deze reis aan te gaan kom je meer over jezelf en de ander te weten, waardoor je meer in verbinding kunt zijn met jezelf en de ander. Je leert beter omgaan met de ups en downs van het leven.

  We gaan werken met onder andere energetische oefeningen, lichaamswerk en meditatie. De oefeningen geven je inzicht in jouw blokkades en bieden je tools om vanuit meer rust door het leven te gaan en meer in je kracht te staan. Je krijgt meer levenslust en voelt je bevrijd ook op het gebied van intimiteit.

  De groepscursus is voor stellen, gelegenheidsparen en singles. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen.

  En ook al ben je een paar, als twee mensen elkaar liefhebben, voltrekt zich één van de grootste paradoxen in het leven, één van de mooiste verschijnselen….Ze zijn samen en toch volkomen alleen; ze zijn bijna één, maar hun eenheid vernietigt niet hun individualiteit.

  Namasté,
  Ingrid
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  Kennismakingsworkshop Jin Shin Jyutsu, door Marie-Thérèse Penders

  Zaterdag 15 september 2018

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Kennismakingsworkshop Jin Shin Jyutsu, door Marie-Thérèse Penders
  Workshop Jin Shin Jyutsu®
  Jin Shin Jyutsu brengt balans in de lichaamsenergieën, waardoor het lichaam beter functioneert, voelt en herstelt. Het geeft ontspanning en reduceert de effecten van stress.

  Deze workshop is een kennismaking voor iedereen die actief de kwaliteit van zijn eigen leven wil verbeteren. Op deze avond leer je voelen hoe het is als een "veiligheidsenergieslot" gaat doorstromen. Dit kan je op de plek zelf voelen maar soms ook in je hele lichaam; de spanning en ontspanning kan je waarnemen.

  Na een korte introductie en uitleg van enkele principes over Jin Shin Jyutsu® gaan we over op het praktische gedeelte: het toepassen van deze kunst.
  We gaan stromen toepassen die gebruikt kunnen worden voor dagelijks onderhoud en de verbetering van je levenskwaliteit. De verschillende stappen van de stromen zorgen voor een betere verbinding met jezelf.
  Tijdens deze toepassing geef ik uitleg over de gebruikte stroom en zal ik rondlopen en waar nodig corrigeren.
  Je leert/voelt in korte tijd hoe je jezelf dagelijks fysiek, geestelijk en emotioneel kan ontladen en harmoniseren.
  Aan het eind van de avond heb je enkele toepassingen gekregen om jezelf thuis door te kunnen stromen, een basis om jezelf in balans te brengen.
  Uiteraard is er ruimte voor vragen en indien de groepsgrootte het toelaat, geef ik ook individuele zelfhulptips.
  Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige maar krachtige toepassing, bereikbaar voor iedereen.

  Marie-Thérèse Penders is in 1996 in aanraking gekomen met Jin Shin Jyutsu®, heeft in 1997 de eerste cursus gevolgd in DJOJ en is sindsdien onverminderd enthousiast beoefenaar van deze kunst. Van 1999 tot 2008 was zij Jin Shin Jyutsu® organisator in Amsterdam, daarnaast was en is ze werkzaam in eigen praktijk.
  Sinds 2012 is ze ook begeleider van studenten Jin Shin Jyutsu®.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Non-duaal Zelf-leiderschap door Guri Blok

  Zaterdag 13 oktober 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Non-duaal Zelf-leiderschap door Guri Blok
  Vanuit vertrouwen en verbondenheid en de ervaring van rijkdom geef je anders leiding dan vanuit wantrouwen isolement en een gevoel armoede. In het laatste geval probeer je steeds meer te verwerven en is de zelf-coaching in de vorm van de strenge instructies van uit het superego.

  Vanaf je geboorte wordt je begeleidt naar zelfstandigheid. Eerst door je ouders, daarna door de geïnternaliseerde ouders in de vorm van het superego. Vervolgens door je ego in het evenwicht zoeken, tussen wat ´hoort´ en wat je ‘wilt’ tussen norm en waarde.
  Terwijl je de wereld verkent als volwassene lijkt de zelfbegeleiding een innerlijke stem, die steeds uit een ander perspectief lijkt te komen. Wisselende identiteiten (kindsdelen, die in je verschijnen als meningen die spanning geven en je gedrag beïnvloeden.

  Die identiteiten stimuleren en remmen je afhankelijk van je vaardigheden en de situatie waarin je verkeerd. Wat uit zicht blijft in dit hele proces van verbetering en balans zoeken, is dat het zich afspeelt binnen jouw Zelf. Het is een conflict tussen denken en voelen van de verschillende delen.
  Wanneer je de delen in jezelf en het conflict erkend, komt er rust. Dan neem je op volwassen wijze de leiding.
  De helderheid die dan ontstaat brengt het zicht op het bewustzijn zelf waarin zich dit afspeelt. Het bewustzijn dat open en transparant aanwezig is tijdens hoogte- en dieptepunten.

  In de training ga je herkennen dat dit altijd aanwezige Zelf, je ware grond is en je jezelf steeds optrekt in een identiteit om te overleven. Je leert om de overlevingsspanning los te laten door op verschillende manieren door de begrenzing van de identiteit te reizen. Dan verandert je perspectief en kom je terecht bij je essentiële kwaliteiten, die niet het resultaat zijn van handelen maar van zijn.
  Die kwaliteiten van kracht, intelligentie, open verbondenheid, rust en liefde zijn inherente kwaliteiten van het Zelf. Je leert die kwaliteiten in te zetten als talent om jezelf tot bloei te brengen. Vanuit kracht en liefde is Zelf leiderschap met vertrouwen, overgave en compassie.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Angst, Liefde en Relaties door Miek Kleijs-Bekkers

  Zaterdag 13 oktober 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Angst, Liefde en Relaties door Miek Kleijs-Bekkers
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  Filmavond a mindful choice + workshop door Bhaga en Sanjaya

  Zaterdag 13 oktober 2018

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Filmavond a mindful choice + workshop door Bhaga en Sanjaya
  Documentaire A Mindful Choice: Veel levens, veel verhalen, één verlangen

  In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken.

  Twee moderne monniken uit Nieuw-Zeeland reisden de wereld rond, om een diverse groep mensen te filmen die de keuze maken voor innerlijke rust. Ze werden gevolgd door een professioneel team van film- en documentairemakers, waaronder een BAFTA-winnende filmmonteur en een cameraman met twee Emmy Awards.

  Tijdens de film ontmoeten we verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust door meditatie, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke rust mogelijk is. Deze verhalen sporen ons aan ons af te vragen: als het mogelijk is voor individuen, is het dan ook mogelijk voor een gemeenschap, voor een land en zelfs de mensheid als geheel?

  "Wat de documentaire zo’n aangrijpende schoonheid geeft, is de verscheidenheid aan mensen die je via je bioscoopstoel ontmoet."
  - Happinez Magazine -

  Workshop

  Ishaya monniken Bhaga en Sanjaya begeleiden deze avond met een korte introductie voorafgaand aan de film en een interactieve workshop na afloop.

  trailer A Mindful Choice:
  https://www.youtube.com/watch?v=II15I6bYkLQ&t=3s
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  Documentaire A Mindful Choice + workshop, door Bhaga en Sanjaya

  Zaterdag 13 oktober 2018

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Documentaire A Mindful Choice + workshop, door Bhaga en Sanjaya
  Documentaire A Mindful Choice: Veel levens, veel verhalen, één verlangen

  In elk leven komt er een moment dat je je realiseert dat er meer moet zijn… Deze documentaire is een krachtige en ontroerende katalysator voor verandering. Oogstrelende camerabeelden worden gecombineerd met portretten van mensen die je diep raken.

  Twee moderne Ishaya monniken uit Nieuw-Zeeland reisden de wereld rond, om een diverse groep mensen te filmen die de keuze maken voor innerlijke rust. Ze werden gevolgd door een professioneel team van film- en documentairemakers, waaronder een BAFTA-winnende filmmonteur en een cameraman met meerdere Emmy Awards.

  Tijdens de film ontmoeten we verschillende mensen die de keuze maken voor innerlijke rust door meditatie, ondanks hun vaak roerige omstandigheden. Balletdansers en schrijvers, zakenmensen, een kankerpatiënt, weeskinderen en zwaarbeveiligde gevangenen; hun verhalen laten zien dat innerlijke rust mogelijk is. Deze verhalen sporen ons aan ons af te vragen: als het mogelijk is voor individuen, is het dan ook mogelijk voor een gemeenschap, voor een land en zelfs de mensheid als geheel?

  "Wat de documentaire zo’n aangrijpende schoonheid geeft, is de verscheidenheid aan mensen die je via je bioscoopstoel ontmoet."
  - Happinez Magazine -

  Workshop

  Ishaya monniken Bhaga en Sanjaya begeleiden deze avond met een korte introductie voorafgaand aan de film en een interactieve workshop na afloop.
  Zie de link https://www.youtube.com/watch?v=II15I6bYkLQ
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Dieper in je gevoel, door Karin den Oudsten

  Zaterdag 17 november 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Dieper in je gevoel, door Karin den Oudsten
  Heb jij de behoefte om dichter bij je eigen gevoel te komen en meer het leven te leven vanuit jouw oorspronkelijke ik, vanuit jouw innerlijk kind? Wil je weten hoe hypnose dat dieperliggende niveau bereikt en beïnvloedt? Op een redelijk eenvoudige manier leer je hoe je hypnose kunt inzetten om die staat van zijn te bereiken.

  Jouw onderbewustzijn is namelijk de bron van jouw gevoelens en emoties en weet veel meer dan dat jouw bewustzijn ooit zal weten. We kennen allemaal het gevoel wel. Je hebt ergens geen goed gevoel over, maar kan het niet echt duiden. Precies dat is het moment dat jouw onderbewuste je vertelt dat er iets niet in de haak is. Alleen... je bewustzijn probeert dit te kaderen en te verklaren. Daar start de ratio.

  Karin den Oudsten
  Hypnotherapie | Coaching | Scholing
  W www.karindenoudsten.nl
  E info@karindenoudsten.nl
  T 010 438 08 75
  M 06 16 6480 16 (Whatsapp)
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Leven in je lijf, door Kim de Jong

  Zaterdag 17 november 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Leven in je lijf, door Kim de Jong
  Plezier en spelen!
  In deze workshop ga je ervaren wat lichaamswerk voor je kan betekenen. Het wordt een luchtige, vrolijke en energieke avond. Het thema van de avond is plezier en spelen!

  Trek gemakkelijke kleding aan en breng een flesje water mee. Als je vragen hebt mail: info@praktijk-stroom.nl
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 15 december 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 15 december 2018

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30

  Zaterdag 15 december 2018

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 19 januari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  Mindfulness in (werk) relaties, door Inge Jager

  Zaterdag 23 februari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Mindfulness in (werk) relaties, door Inge Jager
  Mindfulness in (werk) relaties Hoe je je brein kunt inzetten om je relaties te verbeteren. Wil je weten hoe je op een simpele manier jouw relaties positief kunt beïnvloeden? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop maak je kennis met de inspirerende combinatie tussen mindfulness, de eeuwenoude wijsheid uit het boeddhisme en de huidige kennis uit de neurowetenschappen. We wisselen stukjes theorie af met praktische oefening. Je neemt praktische tools mee naar huis om jouw relaties positief te beïnvloeden.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 16 maart 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 20 april 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30

  Zaterdag 15 juni 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Inschrijven

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Adem & Spieren in Balans Stargate workshops
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Intuïtie & Persoonlijke kracht Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Reading en Healing Basis en verdieping Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Improvisatietheather, Speel je vrij Adem & Spieren in Balans Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra, bewust in contact Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Faciafit Stargate workshops Tantric Djoj Tantra festival 10 november Basiscursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Cursus Feng Shui


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez