Biodanza Festival

Anders Avondje Uit

1. Inschrijving

1

Beschikbare dagen

 • Zaterdag 19 januari
 • Zaterdag 23 februari
 • Zaterdag 16 maart
 • Zaterdag 20 april
 • Zaterdag 15 juni
2

 •  
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Workshop, JE EIGEN WIJZE WEG door Gerda van der Top & Utsav (Tuur) van Hove

  Zaterdag 19 januari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Workshop, JE EIGEN WIJZE WEG door Gerda van der Top & Utsav (Tuur) van Hove
  In deze workshop JE EIGEN WIJZE WEG, maak je als volwassene die je nu bent, op een intensieve en speelse manier contact met het kind in jezelf. Door dit kind opnieuw te ontdekken kun je er achter komen dat een deel van je huidige leven nog bepaald wordt door ervaringen uit je kindertijd.

  Wat voor kind was jij? Was je gelukkig? Was je bang, verdrietig of verward? Kon jouw levensenergie stromen: mocht je huilen, boos worden, warmte en aandacht vragen en/of ontvangen, hoe werd je gezien in jouw seksualiteit, je wildheid, etc……Welke besluiten heb jij genomen over het leven? Welke overtuigingen over jezelf en het leven heb je toen opgedaan? Zitten die overtuigingen je nog in de weg om je leven te leven zoals jij dat eigenlijk wilt? Als volwassen man of vrouw heb je vaak nog te maken met die invloed van het innerlijke kind.

  Om lijfelijk, emotioneel en geestelijk contact te kunnen maken met het kwetsbare kind in jezelf, werken we met lichaamswerk, adem en diverse technieken uit de Primal Rebirth therapie.

  Door het kind in onszelf te ervaren of te voelen, vragen te stellen, te accepteren en lief te gaan hebben kun je de inperkende overtuigingen ontdekken. Vanuit deze acceptatie kan het kind ‘uit de ban’ van het verleden loskomen en terugkeren naar zijn oorspronkelijkheid en kracht.

  Deze workshop is een introductie-workshop voor de training JE EIGEN WIJZE WEG
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Kennismakingsworkshop Jin Shin Jyutsu, door Marie-Thérèse Penders

  Zaterdag 19 januari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Kennismakingsworkshop Jin Shin Jyutsu, door Marie-Thérèse Penders
  Kennismaking Jin Shin Jyutsu®
  Jin Shin Jyutsu brengt balans in de lichaamsenergieën, waardoor het lichaam beter functioneert, voelt en herstelt. Het geeft ontspanning en reduceert de effecten van stress.

  Deze workshop is een kennismaking voor iedereen die actief de kwaliteit van zijn eigen leven wil verbeteren. Op deze avond leer je voelen hoe het is als een "veiligheidsenergieslot" gaat doorstromen. Dit kan je op de plek zelf voelen maar soms ook in je hele lichaam; de spanning en ontspanning kan je waarnemen.

  Na een korte introductie en uitleg van enkele principes over Jin Shin Jyutsu® gaan we over op het praktische gedeelte: het toepassen van deze kunst.
  We gaan stromen toepassen die gebruikt kunnen worden voor dagelijks onderhoud en de verbetering van je levenskwaliteit. De verschillende stappen van de stromen zorgen voor een betere verbinding met jezelf.
  Tijdens deze toepassing geef ik uitleg over de gebruikte stroom en zal ik rondlopen en waar nodig corrigeren.
  Je leert/voelt in korte tijd hoe je jezelf dagelijks fysiek, geestelijk en emotioneel kan ontladen en harmoniseren.
  Aan het eind van de avond heb je enkele toepassingen gekregen om jezelf thuis door te kunnen stromen, een basis om jezelf in balans te brengen.
  Uiteraard is er ruimte voor vragen en indien de groepsgrootte het toelaat, geef ik ook individuele zelfhulptips.
  Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige maar krachtige toepassing, bereikbaar voor iedereen.

  Marie-Thérèse Penders is in 1996 in aanraking gekomen met Jin Shin Jyutsu®, heeft in 1997 de eerste cursus gevolgd in DJOJ en is sindsdien onverminderd enthousiast beoefenaar van deze kunst. Van 1999 tot 2008 was zij Jin Shin Jyutsu® organisator in Amsterdam, daarnaast was en is ze werkzaam in eigen praktijk.
  Sinds 2012 is ze ook begeleider van studenten Jin Shin Jyutsu®.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Een Magische Ontdekkingsreis, door Belinda Keyzers & Petra de Vries

  Zaterdag 19 januari 2019

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Een Magische Ontdekkingsreis, door Belinda Keyzers & Petra de Vries
  Laat je verrassen door de magie van de ongeziene wereld. Laat je verrassen wat anders waarnemen je brengt in de breedste zin van het woord.

  In deze workshop kun je proeven aan anders waarnemen en healing, om zo je spirituele vermogens te vergroten of te verdiepen.
  Je leert vertrouwen op de beelden en inzichten van je intuïtie.
  Dit alles om vertrouwen te krijgen in je eigen waarnemingen.
  Deze workshop is vooral ervaren en doen. Zet je denken uit, en je voelen aan!
  Er zal in een vrolijke, praktische en ontspannen sfeer gewerkt worden.

  In een paar uur nemen Belinda en Petra je mee in deze magische wereld en leren ze je ook om je intuïtieve talenten te ontdekken of te verdiepen.
  Je zult versteld staan in wat je allemaal kunt.

  Kom langs in onze “werk”-shop.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Playful Abundance tantra workshop, door Janine Vermeulen en Mark Naaborgh

  Zaterdag 23 februari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Playful Abundance tantra workshop, door Janine Vermeulen en Mark Naaborgh
  Over Playful Abundance algemeen: Janine en Mark (Wilde Ziel) ontwikkelden Playful Abundance Tantra zelf. Dat doen ze vanuit hun ervaring van ruim 20 jaar met oa. Empowerment en Tantra. Tantra gaat over spirituele, bewustzijnsontwikkeling en óók over het leven zelf. Een workshop bij Janine en Mark kan dus aanhaken bij bijvoorbeeld relaties, verslavingen, verlies & rouw, gezondheid, armoedebewustzijn, geld, spiritualiteit, goddelijkheid, werk, seks en echte vriendschap. Maar, ze benaderen het vanuit oa. Tantra, het is géén therapie. Ze gebruiken in de workshops wat werkt en wat ze leuk vinden. Ze putten uit een hele lijst van dingen die zij zijn tegengekomen op hun pad. Zoals: Tantra practice, Healing Tao, meditatie, Yoga, dans, dramatechnieken, adem, aanraking, creatief denken, klank, healingsmethoden, rituelen, storytelling, visualisatie, spel en bewuste beweging. Spelen = helen In de Playful Abundance workshops onderzoeken we door te spelen. Wanneer we spelen, geven we ruimte aan het onschuldige in onszelf. We luisteren naar de zuivere impulsen in ons lichaam en we leren vertrouwen op ons innerlijke weten. Net als bij jonge dieren, is er om te kunnen spelen een veilige, afgebakende setting nodig. Maar ook is er net voldoende uitdaging nodig om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Zo kun je groeien, vrijer worden en bewuster leven. Je bent al heel! Het vertrekpunt in Tantra is dat we een goddelijk, heel en schitterend wezen zijn, met een wilde, pure kern. Je bent al heel, je hoeft dus niets te “fixen”. We onderzoeken, zonder doel, zonder druk. Je bent waar je bent. Crazy Wisdom Crazy wisdom is ongebruikelijke, onverwachte wijsheid uit Tantra en Sjamanistische leerscholen. Je vindt dat terug in heel veel culturen, over de hele wereld. Het zijn vaak authentieke reacties, en onverwachte aanpakken, vaak behoorlijk raak en met ongezouten humor. Mark en Janine genieten erg van inzichten en verhalen uit crazy wisdom. Soms duikt er ook een beetje vreemd kakelende, wijze heks in henzelf op. Ze hebben daarom gekozen voor thema’s met een Crazy Wisdom randje, die een beetje prikkelen: De Gouden Mind, Het klapperende deurtje naar verlichting, Spelen = Helen, Het Wilde Weten; Het seksend Universum; De Guru in jezelf; Dansen met de dood, Coached by the Devil, Het padloze pad…. Playful Abundance geeft Tantra praktijk Wilde Ziel als: Avondworkshops, eerste vrijdag van de maand in Amsterdam Thema dagen in Rotterdam & Amsterdam Workshops tijdens festivals Meerdaagse Retreats Jaartraining
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Jouw vitale Aroma Lifestyle , door Helen Norp

  Zaterdag 23 februari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Jouw vitale Aroma Lifestyle , door Helen Norp
  Is het je wel eens opgevallen dat je concentratie meteen toeneemt wanneer je verse pepermunt ruikt? Of dat je rustig wordt van de geur van zoete kamille? Je zintuigen worden gelijk geprikkeld wanneer je langs bepaalde kruiden, planten, bloemen en bomen loopt.
  In veel landen van de wereld worden oliën uit planten en bomen nog steeds ingezet bij gezondheidsproblemen.

  In deze workshop willen we jullie de positieve gezondheidseffecten van etherische oliën te laten ervaren. Het is immers niet voor niets dat deze oeroude producten nog steeds ingezet worden voor onze gezondheid en welzijn! Wij werken met de meest zuivere etherische oliën die geschikt zijn voor aromatisch, uitwendig én inwendig gebruik en zijn CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade)

  Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde gedistilleerde oliën die worden gewonnen uit uitsluitend plantaardig mariaal. Ze worden sinds mensenheugenis al ingezet voor lichamelijk en geestelijk welzijn. De kwaliteit van de olie is afhankelijk van veel omstandigheden zoals het klimaat, de mineralen in de grond maar ook het tijdstip van de dag. Zo kan een olie die niet op het juiste moment is gewonnen en op de juiste plaats is geoogst, snel aan kwaliteit verliezen en kracht verliezen.

  Wanneer je je aanmeldt gaan we samen onderzoeken hoe jouw aroma lifestyle met etherische oliën eruit kan zien. Bijv voor de drainage van je lichaam, de schoonmaak van je huis, het in balans brengen van je emoties of het stimuleren van het zelfhelend vermogen in je lichaam.
  We maken je wegwijs in de materie van wijze mannen en vrouwen!
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Mindfulness in (werk) relaties, door Inge Jager

  Zaterdag 23 februari 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Mindfulness in (werk) relaties, door Inge Jager
  Mindfulness in (werk) relaties Hoe je je brein kunt inzetten om je relaties te verbeteren. Wil je weten hoe je op een simpele manier jouw relaties positief kunt beïnvloeden? Dan is deze workshop iets voor jou! In deze workshop maak je kennis met de inspirerende combinatie tussen mindfulness, de eeuwenoude wijsheid uit het boeddhisme en de huidige kennis uit de neurowetenschappen. We wisselen stukjes theorie af met praktische oefening. Je neemt praktische tools mee naar huis om jouw relaties positief te beïnvloeden.
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Een betekenisvolle loopbaan vanuit jouw levensverhaal, door Lavinia Oliveira

  Zaterdag 16 maart 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Een betekenisvolle loopbaan vanuit jouw levensverhaal, door Lavinia Oliveira
  Ben je een vrouw met ambitie en een groot hart?

  Is het nu eindelijk tijd om jezelf op de eerste plek te zetten en je droomwerk te realiseren?

  Dan help ik je graag. Als Creatieve Carrière Coach geef ik korte cursussen aan vrouwen die nu de stap maken om hun eigen dromen te realiseren.

  Vanuit jouw levensverhaal maak jij de weg vrij naar een betekenisvolle loopbaan. Om dit in kaart te brengen krijg je creatieve opdrachten, waarbij je d.m.v. visualisaties gaat tekenen of schrijven.

  In de workshop wordt duidelijk wat jouw specifieke loopbaanvraag is en hoe jij de eerste concrete stappen kunt zetten naar werk dat werkelijk bij jou past.

  Benieuwd of deze cursus bij jou past? Meld je dan aan voor een gratis 1-op-1 online focussessie!

  www.cccoach.nl/focussessie-gratis-loopbaanadvies
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 20.00 - 22.30
  €15,00
  Op weg naar een volwassen man-vrouw relatie (voor singles en stellen) door Peggy ter Haak & Steven Somsen

  Zaterdag 16 maart 2019

  Tijd: 20.00 - 22.30
  Prijs: €15,00
  Op weg naar een volwassen man-vrouw relatie (voor singles en stellen) door Peggy ter Haak & Steven Somsen
  Op deze avond voor singles en stellen gaan we onderzoeken wat de voorwaarden zijn voor een volwassen man-vrouw relatie. Hoe ben je dan als man? Hoe ben je dan als vrouw? En hoe zijn we ten opzichte van en met elkaar? Wat werkt er wel en wat werkt er niet, zowel in een relatie als wanneer je single bent.

  We doen dat onderzoek vooral door ervaringsoefeningen, zowel op je zelf als interactief.
  Deze avond is een introductie voor onze workshop 'op weg naar een volwassen man-vrouw relatie'. En tevens een introductie tot ons werk als coaches voor stellen (www.volwassen-relatie.nl) en singles: levenscoach Peggy Eleonore ter Haak (www.methartenlef.nl) en coach voor mannen Steven Somsen (www.volwassen-mannelijkheid.nl)
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00
  Volwassen mannelijkheid in deze tijd, door Steven Somsen

  Zaterdag 20 april 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Volwassen mannelijkheid in deze tijd, door Steven Somsen
  Wat is er aan de orde als man in deze tijd?
  Oude rolmodellen passen niet meer. Je aanpassen aan vrouwen gaat ook niet werken, misschien heb je dat al gemerkt. Wat gevraagd wordt is een oorspronkelijk mannelijk antwoord.
  Dat antwoord ligt diep in jezelf verborgen, in elke man, ongeacht geschiedenis en situatie. Dat antwoord zal je zelf moeten vinden maar wat helpt is dat er principes zijn - oeroud en getest - die nog steeds gelden. In deze introductie workshop verkennen we die principes van volwassen mannelijkheid..
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
 • 19.00 - 21.30
  €15,00

  Zaterdag 15 juni 2019

  Tijd: 19.00 - 21.30
  Prijs: €15,00
  Prijskeuze:
  Inschrijven voor:
  Inschrijven
3

U heeft nog geen datum gekozen. Kies links in de eerste kolom de datum, en in de middelste kolom de tijd en/of het type workshop.
U krijgt vervolgens een popup met de mogelijkheden om in te schrijven.
Volgende
 

2. Uw gegevens

Vul uw gegevens in, de hieronder staande velden zijn verplicht.

Organisatie
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
 

Hoe heeft u ons gevonden?

Heeft u opmerkingen?

Vorige
Volgende

3. Voorwaarden
Let op! Voor deze activiteit bent u verplicht om online te betalen.
Op de volgende pagina kunt u uw inschrijving controleren alvorens u online gaat betalen.

 
 
 
Vorige
Volgende

4. Controleren

Controleer svp zorgvuldig uw inschrijving en uw gegevens.

Uw inschrijving(en)

 

Uw gegevens

 
 
 
 
Vorige
Naar betalen


Non-dualiteit