Ecstatic summer Djoj

Centrum voor groei, ontwikkeling, bewustzijn en balans

Op de Kleiweg vervangt de RET de tramrails en de haltes krijgen een opknapbeurt. Ook de inrichting van het kruispunt met de Uitweg verandert. De trottoirs, de oversteek en de verkeerslichten worden verbeterd. Verder is er bij de herinrichting extra aandacht voor de veiligheid van fietsers. De kruising wordt overzichtelijker, veiliger en gebruiksvriendelijker. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot augustus 2020. Kijk even goed in welke fase deze werkzaamheden verkeren op de website van Rotterdam onderweg De omleidingen worden op de website van de Gemeente goed aangegeven.

Deelnemers, groepen, bedrijven en bezoekers van Centrum Djoj hebben steeds meer belangstelling voor het aanbod van Centrum Djoj op het terrein van persoonlijke groei, ontwikkeling & bewustzijn. Zij vinden een groot aanbod aan bewegingsvormen, inspirerende trainingen, cursussen, meditaties, dansen,  lichaamswerk, in individuele en groepsbegeleiding.

Video impressie Centrum Djoj

Met tien multi-functionele zalen en negen sessiekamers hebben wij voor iedere groep de juiste ruimte beschikbaar(geen feesten en partijen). Iedere zaal is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Additioneel bieden wij de mogelijkheid voor het huren van beamers, schermen, laptops en draadloos internet. In het restaurant worden heerlijke en verrassende gerechten geserveerd voor de deelnemers aan de vele activiteiten.

Video impressie zalen Centrum Djoj

Het aanbod aan activiteiten hebben we in categorieën verdeeld. Onze uitgebreide en actuele agenda kan je hier online raadplegen.

Bijzondere activiteiten van Centrum Djoj zijn; 

 

Op geregelde tijden(zie website) kan je op vrijdagmiddag (behoudens de vakantieperiode) van 16.00 tot 18.00 uur, als zelfstandig ondernemer terecht bij het Bewust Ondernemers Netwerk Café, het business to business netwerk van Centrum Djoj, om je behoefte aan contact met anderen professionals te delen.
Toegang is gratis en "aanmelden
" is gewenst.

We nodigen iedereen van harte uit om eens kennis te maken met Centrum Djoj of deel te nemen aan onze activiteiten en evenementen welke dagelijks worden verzorgd.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Hier kun je ons vinden!Oud & Nieuw Celebration