Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website

Evenementen

Centrum Djoj te Rotterdam, organiseert lezingen, workshops, concerten, festivals en andere evenementen met (inter)nationale coaches, therapeuten, trainers, auteurs en musici. Zij doet dit om jou te stimuleren en te inspireren en om je te laten ontdekken wat jouw inspiratiebronnen zijn die deze verbinding tot stand brengen.

De volgende evenementen en festivals staan op de agenda;

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Djoj bouwt daarmee voortdurend aan een groot (internationaal) opererend netwerk, waardoor wij in staat zijn (internationale) auteurs in Nederland en Europa en ver daarbuiten aan te spreken om lezingen en workshops samen met ons te organiseren. 

Daarnaast organiseert Djoj (in opdracht) congressen, beurzen en omvangrijke bedrijfsseminars alsmede (management)evenementen op het raakvlak van business en spiritualiteit.

Ook jouw evenement maken wij daarom graag tot een daverend sucses. Hebben wij je geïnspireerd, dan horen wij graag van je wat wij voor je kunnen betekenen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantric Djoj
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Change - Live Your Dream Reis naar de rijkdom in jezelf 5 ritmes dansreis Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reading & Healing Beleef je lijf festival 24 maart Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops Tantric Djoj


Tantric Djoj