Heart of  Men Mannengroep

Route omleiding

Op de Kleiweg vervangt de RET de tramrails en de haltes krijgen een opknapbeurt. Ook de inrichting van het kruispunt met de Uitweg verandert. De trottoirs, de oversteek en de verkeerslichten worden verbeterd. Verder is er bij de herinrichting extra aandacht voor de veiligheid van fietsers. De kruising wordt overzichtelijker, veiliger en gebruiksvriendelijker. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot augustus 2020. Kijk even goed in welke fase deze werkzaamheden verkeren op de website van Rotterdam onderweg De omleidingen worden op de website van de Gemeente goed aangegeven.

Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA en staat er om bekend ideaal bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. (Station Noord)

We zijn onder andere bereikbaar via openbare verbindingen (zie Route OV) welke allen op slechts 5 minuten loopafstand liggen.

Komt u met de auto, volg dan de route-parkeren richting Ceintuurbaan. Je vind er ruime (onbetaalde) parkeergelegenheid. Vandaar is het slechts 5 minuten lopen naar Centrum Djoj.

Bij Zwembad De Wilgenring, Melanchtonweg 70 is ongeveer 1 km bij Djoj vandaan. Daar zijn ongeveer 100 gratis parkeerplaatsen.

Let op, niet parkeren op het parkeerterrein van Correct want deze wordt na winkeltijd afgesloten.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Wheel of Consent Biodanza jaargroep met Brenda
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Touch of Divinity, Tantradagen Ecstatic summer Djoj Wheel of Consent One Tribe Biodanza Zomeravonden Anders Avondje Uit Zomerprogramma de Quist Cursus Ontspanningsmassage Biodanza jaargroep met Brenda Oud & Nieuw Celebration Floating By Djoj Zomerprogramma Open dag Kerstbiodanza Schilder Workshops Intuïtie & Persoonlijke kracht Sensual tantric lifestyle Vijf Ritmes - Pure Dance Tantrisch Genieten Zomereditie Heart of  Men Mannengroep


Floating By Djoj