Tantric Djoj

Nieuws

Integrale Hatha Yoga (elke donderdagavond)

22 maart 2018
Heb je behoefte aan lichamelijke beweging op je eigen niveau? Ben je druk, zowel fysiek als in het hoofd? Dan is het nu tijd om in actie te komen! Integrale Hatha Yoga kan je hierbij helpen.
Lees meer

Lig klankconcert met fluit-sitar-div instrumenten

23 maart 2018
Wil je even diep ontspannen op de klanken van Oceandrum, fluit(en), sitar, klankschalen, gongs en veel meer basic instrumenten.
Lees meer

Beleef je lijf - festival!

24 maart 2018
In het Festival Beleef je Lijf, een samenwerking tussen Centrum Djoj en Bodymind Opleidingen, wordt lichaamsgericht psychotherapie in woord en gebaar gepresenteerd en beleefd.
Lees meer

Non-dualiteit avonden

30 maart 2018
De laatste vrijdag van de maand zijn er bijeenkomsten over non-dualiteit. Hierbij gaat het om de directe ervaring van vrijheid, stilte, rusten in wie je werkelijk bent.
Lees meer

Rode tantra voor stellen

31 maart 2018
Eendaagse cursus rode tantra voor stellen door Pure Nature Passion
Lees meer

Heart of Life, Diamond Approach: De subtiele kracht van onze ware natuur

7 april 2018
De Diamond Approach is een hedendaags spiritueel pad dat de mystieke diepten van de realiteit verkent en tegelijkertijd een rijk en vervullend leven in de wereld omarmt.
Lees meer

Female AbunDance avondgroep

9 april 2018
Hoe zou het zijn om je als vrouw vrij te voelen, lekker in je vel te zitten en toegang te hebben tot je creatieve levensstroom en levenslust?
Lees meer

Nieuw: Provocatieve therapie

11 april 2018
De therapeut plaagt en kietelt en heeft daar zichtbaar plezier in. Hij zegt wat hij denkt, lacht veel en laat de cliënt lachen door hem een lachspiegel voor te houden.
Lees meer
Beleef je lijf festival 24 maart