Oud & Nieuw Celebration

Nieuws

Kaleidoscope (in concert)

8 december 2018
De bijzondere combinatie van de warme Marimba en Afrikaanse kora in combinatie met zang, elektronische soundscapes en beats, maakt Kaleidoscope tot een verrassende mix van betoverende klanken
Lees meer

Biodanza met Monique Sajet

8 december 2018
We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen.
Lees meer

Geen plaats voor ziekte in een gezond lichaam

10 december 2018
Wie de knop om wil draaien en dus op zoek is naar een betere gezondheid en een verhoogde vitaliteit, zal dus eerst het lichaam moeten ontdoen van gifstoffen. De zogeheten Detox.
Lees meer

Expression of the Art within You

12 december 2018
Would you like to find a more direct way of expressing YOU through movement? In this workshop we will start a journey discovering the freedom of the authentic expression of YOU.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

30 november 2018
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien.
Lees meer

Moondance

21 december 2018
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden.
Lees meer

Kerstbiodanza

22 december 2018
Kerst is bij uitstek een feest van verbinding, zoals Biodanza ook een feest van verbinding is. Daarom presenteert Centrum Djoj in Rotterdam haar jaarlijkse Kerstbiodanza met ervaren Biodanza docenten!
Lees meer

Oud & Nieuw Celebration

31 december 2018
Wil je samen met anderen het nieuwe jaar vreugdevol inluiden?! Oudejaarsavond is een bijzonder moment. Een moment om het wonderlijke van het leven met elkaar ruimhartig te vieren.
Lees meer
Open Dagen 5 & 6 januari 2019