Tantra festival 10 november

Nieuws

NIEUW: Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Per 1 oktober

1 oktober 2018
Binnenin een floatingcabine drijf je moeiteloos op een mix van warm water (35℃) en een hoge hoeveelheid Epsom zout. Dit magnesiumrijke zout laat je moeiteloos drijven en is geweldig voor het lichaam.
Lees meer

Non-dualiteit en vreugde in je werk

19 oktober 2018
Je werk en rol dagen je uit om op een bepaalde manier in de wereld te staan. Jouw gewoontegedrag wordt gevormd door je historische achtergrond en subtiele onbewuste verwachtingen.
Lees meer

Meditation at the Beach

1 november 2018
Meditation At the Beach (MatB) is een meditatie community in Den Haag met meer dan 1000 leden. Wekelijks verzorgt MatB meditaties in de natuur en maandelijks vindt de veelbezochte Full Moon meditatie plaats.
Lees meer

Driedaagse Clarity Workshop

2 november 2018
Ontdek Clarity. Ontdek jezelf! Leef lichter en intenser. In deze drie dagen gaan we aan de slag met het Clarity Proces, een prachtige en werkzame weg om met behulp van het dagelijks leven tot helder inzicht te komen.

Lees meer

AAU Single avonden

3 november 2018
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop en na afloop een goede dj!
Lees meer

Leren Loslaten, door door Jan Bommerez

3 november 2018
Iedereen die ‘reactieve bagage’ meedraagt in het leven heeft meer moeite om levensenergie en creatieve inspiratie toe te laten. Dat is erg zonde en daarom is leren loslaten meer dan de moeite waard.
Lees meer

Moeiteloos Leren Leven, door Jan Bommerez

4 november 2018
‘Minder Moeten Meer FLOW’ is een absolute aanrader!! Zelfs na het 5 keer gelezen te hebben ontdek ik nog steeds nieuwe dingen. Het heeft mijn leven weer op de rails gebracht.
Lees meer

Stargate Connecting to Higher Self

11 november 2018
Het in contact komen met je eigen hogere aspecten van je Ziele Zelf en andere Gidsen is geen speciale gave of talent, dat maar voor enkelen is weggelegd.
Lees meer
Oud & Nieuw Celebration