Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez

Basiscursus Ontspanningsmassage


Kitty is gediplomeerd masseuse. Zij is vakkundig opgeleid in vier beroeps-massageopleidingen. Daarnaast een vijfjarige beroepsopleiding tot coacher/trainer. Zij geeft sinds 21 jaar op deskundige wijze massagecursussen in Centrum Djoj en op mooie locaties in Drenthe. Hierbij helpen minimaal twee ervaren assistenten.

BASISCURSUS ONTSPANNINGSMASSAGE
Deze praktische cursus van één weekend is voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet nodig. Ook voor wie er zijn beroep van wil maken. Je leert een gevarieerde en volledige lichaamsmassage te geven met een gedegen aantal zachte tot heel stevige technieken uit de klassieke massage. Je leert zorgvuldig en met aandacht te masseren. We doen steeds een deel van het lichaam. Met extra aandacht voor stijve of gespannen spieren in nek, schouders en rug. Het aanleren van een goede, ontspannen lichaamshouding verhoogt de kwaliteit van de massage en het plezier in het geven. We werken op massagetafels en gebruiken massageolie op natuurbasis. Daarnaast komen contra-indicaties en tal van praktische aanwijzingen aan bod. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Aan het eind ontvang je een certificaat. Je oefent op medecursisten. Je kunt ook als duo komen en op elkaar oefenen.

GEVORDERDEN CURSUS
Je leert veel nieuwe technieken voor het gehele lichaam waaronder een grote uitbreiding voor nek, schouders en rug. Deze cursus biedt verbreding/verdieping in je massageaanbod. Als vervolg op de basiscursus of voor mensen met massage ervaring elders.

START JE EIGEN PRAKTIJK
Deze cursussen met aanvullend supervisie en/of coaching vormen een goede basis voor een eigen praktijk.

Data: 30 en 31 mrt

Prijs: Weekend Basis en gevorderdencursus: €210,- inclusief 2x lunch, koffie/thee, cursusmateriaal, handleiding en certificaat.

Website: lees verderFascia: anders dan anders