AAU Single avonden

Basisjaar Zijnsorientatie Rotterdam


Leven met het gevoel in je bestemming te zijn, zo kun je het verlangen van deelnemers aan de Opleiding Zijnsoriëntatie ook omschrijven. Door verschillende vormen van meditatie, visualisatie, lichaamswerk en allerlei praktijkoefeningen zul je in de Opleiding Zijnsoriëntatie deze fundamentele dimensie steeds sterker ervaren en steeds meer in je leven kunnen brengen.

De oefeningen en technieken die we daartoe gebruiken, zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. In een persoonlijk programma leer je deze oefeningen en technieken op jezelf toepassen en van daaruit in de dagelijkse praktijk van je leven aanwenden.

Iedere trainingsdag krijg je oefeningen aangereikt die er opgericht zijn jezelf beter te begrijpen en jezelf beter te leren begeleiden. Hoe beter je jezelf kunt begeleiden, hoe beter je jezelf in een optimale geestelijke en spirituele conditie kunt brengen en kunt houden.
Van hieruit ben je meer in staat ook in situaties met anderen de positieve en constructieve factor te zijn die je eigenlijk wilt zijn. Je relationele vermogen groeit door de opleiding sterk en wordt steeds verfijnder. Zoals je dat met jezelf kunt, zo kun je ook naar anderen toe, privé of in je werk, op een meer constructieve manier zowel je kracht als je liefde leven, wat zeer vervullend is.

Deelnemers aan de Opleiding Zijnsoriëntatie zijn sterk gemotiveerd voor persoonlijke groei, voor zelfbevrijding en zelfrealisatie. Zij zien het grote belang daarvan voor zichzelf en voor anderen. De basis daarvoor wordt gelegd in het eerste jaar van de opleiding, in het Basisjaar van de Opleiding Zijnsoriëntatie.

Data: 2+5 jul en 13+27+28 aug (zie verder agenda)

Prijs: € 3.500,- particulier of € 4.650,- zakelijk.

Website: www.centrumzijnsorientatie.nl

Link naar inschrijven/betalen

Download informatie
AAU Single avonden