Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez

Benefietavond AMAZONE


De Amazone en andere wouden staan in brand als nooit eerder en er wordt schrikbarend veel gekapt, elke dag weer. De betekenis van de Amazone op onze planeet is van zo een grote waarde dat we echt in actie moeten komen voordat het onomkeerbaar beschadigd is en verdwenen. Zoveel natuur, zoveel dieren en indianen die hun habitat verliezen.

Ik voel diepe behoefte wat te doen en ik blijf geloven dat ook kleine inspanningen grote verschillen kunnen maken. Daarom organiseer ik een avond waar jij leert over Hawaiiaanse helende kunsten voor zelfzorg en optimaal leven en de opbrengst van deze avond gaat naar het doel  ter behoud van de Amazone WNF

Inhoud van de avond.

Je wordt ingewijd in het volgende:

De Spirit van Aloha: de betekenis van het concept dat de Hawaiiaanse manier van leven heeft bepaald en een diepe culturele en spirituele betekenis voor de  Hawaiianen.  

Lau Lima: Hawaiiaans aanrakingsmedicijn of energiewerk.

Ho'oponopono: (ho-o-pono-pono) is een oude Hawaiiaanse praktijk van verzoening en vergeving

La'au Kahea: is een oude Hawaiiaanse sjamanistische geneesvorm die  betekent letterlijk "Healing with The Call"

Lomi Lomi: leer over de Hawaiiaanse lomi lomi-massage het is een onderdeel van de traditionele inheemse Hawaiiaanse geneeskunde en werd alleen in families doorgegeven tot het begin van de jaren 1970

Ka'alele au: (ook bekend als Infinity Dance, Hawaiian Prayer  Dance, Flying, Dance of Compassion) is een 5000 jaar oud adem- en bewegingsgenezingspatroon dat door Kahunas (Hawaiian Shaman) wordt toegepast om het fysieke lichaam en de geest op één lijn te brengen.  

En natuurlijk staan we stil bij de Amazone met bijzondere aandacht!

Datum: woensdag 9 oktober

Prijs:
€25,- per persoon

Website:
www.vidavital.eu

 
Reading & Healing Basis