Pure Dance | De Vijf Ritmes

Biodanza met Monique Sajet


Biodanza brengt vreugde, liefde en harmonie in je dagelijks bestaan. Door het leven te dansen voel je beter wat fijn en prettig is en wat gezond is voor jouw lichaam en geest. Het lijkt simpel en dat is het ook, Biodanza is een prachtig systeem waarbij muziek en beweging je meer in verbinding brengt met jezelf en de ander.

We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen. Je hebt geen danservaring nodig.Door regelmatig te bio-dansen ga je je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven.

Het eerste gedeelte dansen we onze vitale vreugde op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen die ons meer naar binnen brengen. Soms dans je samen, dan weer alleen of met de groep. Biodanza leert je je weer te verbinden met je dromen en verlangens en brengt je nader tot jezelf en de ander. Voel je welkom om mee te dansen, na afloop genieten we na met heerlijke hapjes en thee in de gezellige bar van Djoj. Dit is een heerlijke avond uit waar je gezonder en vreugdevoller van wordt.

Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden, dat is Biodanza!

Data: 13 april, 11 mei en 1 juni (zie verder agenda)

Prijs: €15,- p.p. indien je hier online boekt en betaald. Kom je aan de deur dan betaal je €17,50. In de prijs is inbegrepen de workshop, vrij dansen en hapje na afloop. Koffie/thee en drankjes zijn voor eigen rekening. Duoprijs(neem je een partner/vriend of vriendin mee) dan betaal je €12,50 per persoon. Boek je gelijk voor vier avonden dan is de prijs €55-. Gebruik in dat geval de couponcode - 4ritten - en de korting zal automatisch worden verrekend bij het betaalscherm.

Website: Lees verderBasiscursus Ontspanningsmassage