Improvisatietheater

Chanten met The peaceSinger!


PeaceConcerts organiseert concerten met live muzikanten die zich toeleggen op en een uiting zijn van mystieke, devotionele, meditatieve muziek op diverse bijzondere lokaties. Dit raakt diepe schoonheid en stimuleert welzijn.
Dit evenement vind plaats in samenwerking met Centrum Djoj Rotterdam in zaal 10.

Te gast is The Peacesinger: zanger en muzikant Alexander Gustave van Breemen, (van o.a. de nummer 1 hit uit 1999 'The Road Ahead' van City to City) die in Nâm zijn inspiratie vond en de wereld rondreist met muziek en chants uit de Nâm muziek traditie. Zijn concerten en chantsgatherings worden bijgewoond door mensen van alle achtergronden, culturen en religies, zijn transcenderend, verbindend en laten grenzen en verschillen vervagen.
Hij nodigt de aanwezigen uit deel te nemen in een reis van stemklank en mystieke chants, begeleid door de hypnotische klanken van zijn insrument 'Buraq'.

"Creëer Wel-Zijn voor de wereld waarin je leeft en daarmee ook jezelf."

Sinds de oudheid weet men in tal van culturen dat de mens onlosmakelijk verbonden is met zijn omgeving. Als transcendentaal wezen deelt u in een onkenbare Eenheid en daar ligt de sleutel tot Wel-zijn.

Regelmatig afstemmen in 'Awareness' zorgt ervoor dat u beter om kunt gaan met ongemak, stress, ingrijpende situaties, ziekte en om het geheel waarin wij leven als vanzelf in vreugde, compassie en liefde te dienen. Nâm Chanting is een diep en vreugdevol delen in dat wat ons allen verbindt open voor mensen van alle culturen en achtergronden.

Vragen: info@ peaceconcerts.nl
https://peaceconcerts.nl/
Fb: Rene Organizer PeaceConcerts.nl

datum: vrijdag 26 oktober

Prijs: €15,-

Website: lees verderAnders Avondje Uit elke maand op zaterdag