Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.

Nieuws

Moondance, dansen met de volle maan voor vrouwen

2 maart 2018
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden.
Lees meer

Oerzang

3 maart 2018
Een krachtige en ontroerende reis in de wereld van klank en ziel. Je eigen pure ongepolijste eerlijke kwetsbare en zo ontzettend mooie stem bevrijden en vanuit je diepste kern klinken – dat is Oerzang.
Lees meer

Heel Jezelf

6 maart 2018
Energetische Healingen zijn de oudste healingvorm die de mensheid kent. Dit is ontstaan toen de mensheid ontstond door de sjamanen.
Lees meer

Chinese Martial arts classes

7 maart 2018
Chinese Martial arts classes - wushu with Eva Bergerová. Every Wednesday 10:00 - 11:30
Lees meer

Klankhealingconcert

10 maart 2018
In dit unieke healingconcert, dat ik met Petro van de Pas en Henk van Glabbeek geef, kun je liggend op een matras in totale ontspanning en volledig tot jezelf komen.
Lees meer

Unfolding Self | 5 Ritmes dansreis

10 maart 2018
Een unieke dansreis van 3 weekenden met dezelfde mensen. Dit geeft een basis van veiligheid en ruimte om je te openen voor dat wat zich wil prijsgeven.
Lees meer

Ruimte voor je zachte kracht

10 maart 2018
Tijdens deze dagworkshop maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is niet je zwakte maar je kracht. Het is waarvoor ben je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen.
Lees meer

De weg van Dante

7 maart 2018
VREDE VINDEN IN JEZELF EN IN DE WERELD, met behulp van psychosynthese. Interactieve cursus in vier bijeenkomsten.
Lees meer


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis Reading & Healing Reis naar de rijkdom in jezelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Tantric Djoj Dans De Vijf Ritmes


Dans De Vijf Ritmes