Open dagen Voorjaar 2020

Nieuws

Gezelligheid troef bij Cosy Cosas

1 januari 0001
Cosy Cosas (gezellige dingen) is dé Conceptstore van Rijswijk.
Lees meer

Pure Dance | De Vijf Ritmes

21 november 2019
Hallo danser, het leven is een feestje en dat kun je dansen op deze heerlijke, dynamische, meditatieve dansavonden van PURE DANCE.
Lees meer

Masterclass Authentieke Acquisitie

22 november 2019
Klanten krijgen door jezelf te blijven. Op deze avond gaan we met een selecte groep dienstverlenende ondernemers bekijken hoe je dat aanpakt, authentiek klanten werven.
Lees meer

Tantrisch genieten

22 november 2019
Deze avonden nemen we je mee op een tantrische ontdekkingsreis. Iedere avond krijgt een ander thema en we bouwen de avonden geleidelijk op.
Lees meer

Ridders van de Veste, een deep dive via de assen van het Wheel of Consent

22 november 2019
Deze training gaat over diep ingesleten patronen in contact en is voor iedereen die verlangt naar een dieper inzicht en meer vrijheid in zijn persoonlijke relatie tot contact via de assen van het Wheel of Consent.
Lees meer

Ben jij zichtbaar genoeg?

29 november 2019
Veel aandacht gaat tegenwoordig uit naar het fenomeen zichtbaarheid. Dat je als ondernemer zichtbaar moet zijn zowel online als offline. Lekker is dat.. Moeilijk ook. Voor velen.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

29 november 2019
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer

Barefeet on the Beat in DJOJ!

30 november 2019
De heerlijke vrije dansavonden in CENTRUM DJOJ. Uit je bolletje in je mooie lijf elkaar ontmoeten in de dans. Leef je lekker uit, dans je heerlijk in. Verbind en deel je vibe's
Lees meer
Boeddha Festival 9 febr