Basiscursus Ontspanningsmassage

De Kunst van Kindercoaching


De Kunst van Kindercoaching is een prachtcombinatie van een on-en offline training die samen een stevig fundament vormen. Deze offline training bestaat uit twee keer twee dagen en is vooral ervaringsgericht.

Tijdens de training ben je kindercoach in wording. Eentje die voorbij ‘problemen’ wil leren kijken. Een die begrijpt dat kinderen hun zekerheid, zelfvertrouwen en houvast vooral in zichzelf kunnen vinden. Dat begint uiteraard bij jezelf. Jij hebt kennis en kunde nodig om dat voor elkaar te krijgen. In deze training krijg je verfrissende inzichten en ondertiteling mee, die je direct kunt koppelen aan je eigen (levens)ervaringen. Daardoor wordt het eigen, kun je logische verbanden leggen en ontwikkel jij jezelf richting onderscheidende kindercoach. Als je dat wilt!

Kunstjes of voorgekookte methodes tref je hier niet. Kinderen en ouders de oplossingen en antwoorden in zichzelf te laten vinden: Dat is de Kunst! Dat ontwikkelen en je dat zelf laten ervaren, daar zijn we bij TORI goed in. Daar ligt onze expertise. De Kunst van Kindercoaching legt de basis hiervoor.

Twee keer twee dagen ontdekken, inzichten opdoen en vanzelfsprekend leren. De kindercoach die waarschijnlijk in jou woont tevoorschijn laten komen. Je krijgt de basis-ingrediënten mee van de Kunst van Kindercoaching. Ervaarbaar, inspirerend, uitdagend en direct toepasbaar.

In deze training ervaar je het kindercoach zijn, je leert met je hele lijf en je ontdekt welke mogelijkheden je allemaal in je hebt waarvan je nu het bestaan nog niet weet.

Een week voor de start krijg je toegang tot de inhoud van de eerste week Kunst van Kindercoaching training online. Wil je daarna verder, kun je dat aangeven in het eerste blok.

Je wordt verzorgd en ontzorgd. Het enige wat je zelf regelt is je heen en terugreis.

Je krijgt inspirerende artikelen en informatie met een niet verplichte boekenlijst. De lunches worden verzorgd, er is onbeperkt koffie en thee. Je wordt op alle gebieden gevoed! Binnen twee weken na afloop van de training is er een 1-1 coachgesprek met Christa of een van de TORi-coaches. Hoe wil je verder, past TORI bij jou en jij bij TORI?

Data: 8, 9, 20 en 21 september

Prijs:
€ 1690,- incl. BTW. 4 dagen live in Rotterdam en 8 weken online. 3 online live webinars. Toegang update database.

Website: lees verder

Download informatieImprovisatietheather, Speel je vrij