Kerstbiodanza

De One Tribe avonden


Ook dit jaar dansen we tijdens de zomer weer in Djoj op de zaterdagavonden. Dit wordt al weer de 4e editie van avonden die elk jaar graag bezocht zijn!

Dansers uit diverse weekgroepen en windstreken komen samen om onze eenheid in verbinding te ervaren. Ervaren facilitators nemen je mee in een vreugdevolle biodanza ceremonie tijdens deze summertime. Ben je nieuw met biodanza en nieuwsgierig? Ook dan ben je bij de One Tribe heel welkom om te komen kennismaken.

Je registreert en betaalt vooraf via de website van Djoj.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

We dansen op blote voeten. Kledingadvies: soepele en frisse kleding waarin je je lekker voelt. Neem een extra schoon shirt mee als je veel zweet.

Covid:
Per 1 juli is het weer toegestaan om binnen en buiten te dansen. Ook is het toegestaan om tijdens de workshop contact te maken. We zijn desalniettemin zorgzaam ivm corona en hebben hygiëne maatregelen.

Annuleren
Een gekocht kaartje kunnen we niet terugnemen. Je kunt wel zelf het kaartje aan iemand overgedragen en ons een email sturen met de naamswijziging. Ook kun je een oproep doen in het Facebook evenement.

Data: 4+11+18+25 jul en 1 aug (zie verder agenda)

Prijs: €18,- per avond. Betraling uitsluitend online. Aan de deur worden geen kaarten verkocht. Een gekocht kaartje kunnen we niet terugnemen!

Website:
www.djoj.nlVrienden van Djoj