Improvisatietheather, Speel je vrij

Nieuws

Moondance - Dansen met de volle maan voor vrouwen

21 september 2018
Welkom in de cirkel van vrouwen die zich met zichzelf, met elkaar en met de kracht van de maan willen verbinden. De kracht van de maan is met volle maan sterk voelbaar.
Lees meer

Stargate Transmissions of Light dag

22 september 2018
Deze dag helpt je om op een eenvoudige en effectieve manier meer geluk, bewustzijn en positieve verandering in je leven te brengen en laat je ervaren wie je als mens in groter kosmisch verband bent.
Lees meer

8-handenmassage

22 september 2018
Acht tedere, liefdevolle, sensuele en spelende handen laten jouw lijf tintelen en genieten. Jouw overgave is een ware gift voor iedere gever.
Lees meer

Tantra, bewust in contact

22 september 2018
Wil je jezelf en de ander beter leren kennen? Verkennen wat intimiteit voor jou betekent? Grenzen verkennen in een veilige setting en leren deze aan te geven?
Lees meer

Warrior of the Dance and Singing

22 september 2018
Do you want to EXPRESS YOURSELF? Feel to DANCE use the VOICE and CREATE? Then come and taste it.
Lees meer

Oplossen innerlijk conflict en rust in je hoofd

26 september 2018
Superego is een deel van onze persoonlijkheid waarin de stem van onze ouders en omgeving is geïnternaliseerd. De boodschappen van correctie en aanmoediging uit onze kindertijd klinken nog door in het heden.
Lees meer

Tantra avondcursus. € 40 last minute korting.

27 september 2018
De avondcursus Tantra, het verlangen naar verbinding bestaat uit 10 donderdagavonden. De cursus biedt de kans om ons complete programma mee te maken. We bouwen het zorgvuldig op, zodat je de kans krijgt om tantra stap voor stap in je leven te integreren.
Lees meer

Klanksessie ter ontspanning

28 september 2018
De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans.
Lees meer
Je ruimte innemen, improvisatietheather