Biodanza met Monique Sajet

Nieuws

8-handenmassage voor vrouwen

15 januari 2020
De 8-handenmassage is niet echt een massage zoals we deze kennen. Het is eerder een aandachtige, respectvolle, warme, synchrone streling over het hele lichaam.
Lees meer

Leren navigeren met verlies

16 januari 2020
Drieluik Omgaan met verlies!
Lees meer

Touch of Divinity, Tantradagen

19 januari 2020
Onze Tantra dagen zijn afgestemde ont-moetingsdagen met meditatie, mantra/klank, tantrische dans, zachte aanraking & lichaamswerk, yoga en ademhalingsoefeningen.
Lees meer

Ecstatic Dance (original)

18 januari 2020
Ecstatic Dance is begonnen op de dansvloer van Kalani/Puna/Big Island en door Max Fathorn meegenomen naar San Francisco.
Lees meer

Doorlopende jaartraining grensbewustzijn

24 januari 2020
Stel je voor dat er helderheid in je is. Je weet wat je voelt, waar je ja en nee tegen zegt, je communicatie is zuiver en duidelijk, je creëert een leven vol harmonie, ontspanning en tevredenheid.
Lees meer

AAU Single avonden

25 januari 2020
Ken je dat? Je zit thuis en hebt zin in een avond ongedwongen mensen ontmoeten, genieten én verbinden. Onder het genot van een lekkere vegetarisch maaltijd, een verdiepende workshop.
Lees meer

Healing Tao Basis - Module B

27 januari 2020
Als vervolg op de basistraining Module A leer je in de basistraining Module B hoe je met taoïstische oefeningen en meditaties jezelf kan centeren, zodat je stabieler en soepeler in het leven staat.
Lees meer

Compassie training - verdieping

28 januari 2020
Tijdens de compassie training werken we verder met de emoties en de neutrale energie van de organen
Lees meer
Festival Geweldloze Communicatie 8 febr